Το νέο άλμπουμ του Kendrick Lamar «ίσως» κυκλοφορήσει φέτος

cf84cebf cebdceadcebf ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc cf84cebfcf85 kendrick lamar ceafcf83cf89cf82 cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81
kendrick lamar 1422583

Το 2021 «ίσως» θα είναι το έτος της δισκογραφικής επανόδου του Kendrick Lamar.

Στις 14 Απριλίου συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του Kendrick Lamar, του «DAMN.».

Ενώ ο ράπερ από το Compton έκανε ορισμένες σποραδικές μετοχές σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αυτό το διάστημα, στην πραγματικότητα δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική ενημέρωση για το επόμενο άλμπουμ του.

Τον προηγούμενο Ιανουάριο ο πρόεδρος της Top Dawg Entertainment, της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκει ο Kendrick Lamar, ισχυρίστηκε ότι το νέο υλικό του ράπερ «βρίσκεται καθ’ οδόν», χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρεις.

Ο ηχολήπτης του Kendrick Lamar, ο Derek «MixedByAli», μίλησε στο «Complex News» και εξέφρασε την εκτίμησή του ότι το νέο άλμπουμ του ράπερ «ίσως» κυκλοφορήσει αυτήν τη χρονιά.

«Θα έλεγα ότι κάθε άλμπουμ που κυκλοφόρησε μετά το “Good Kid, M.A.A.D City” (2012) έχει μια διαφορετική αίσθηση, οπότε απλώς ανυπομονώ για τον Kendrick να εκφραστεί προφανώς με τον πιο δημιουργικό τρόπο, με τον ανώτατο δημιουργικό τρόπο», είπε ο MixedByAli, ο οποίος εργάστηκε και στα τέσσερα άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει ο Kendrick Lamar μέχρι σήμερα.

«Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει, δεν το είχα ξαναδεί αυτό. Η διαδικασία ηχογράφησης, η διαδικασία σκέψης για την ένωση ενός άλμπουμ και της τοποθέτησης των τραγουδιών στη σειρά. Κάτι τέτοιο είναι αυτό που κρατά χαρούμενους ανθρώπους σαν κι εμένα. Να παρακολουθείς το εργασιακό ήθος του…», συνέχισε.

«Θα περίμενες από κάποιον σαν τον Kendrick να είναι στο σπίτι του και να κάθεται. Όχι, έρχεται στην ώρα του και είναι ακριβής.

Όταν ο MixedByAli ρωτήθηκε στη συνέχεια αν υπάρχει πιθανότητα το επόμενο άλμπουμ του Kendrick Lamar να κυκλοφορήσει το 2021, απάντησε σιβυλλικά: «Ίσως, ίσως. Ποτέ δεν ξέρεις».

[embedded content]

ΠΗΓΗ