Το νέο μικρότερο HomePod mini από την Apple κοστίζει 99 δολάρια

cf84cebf cebdceadcebf cebcceb9cebacf81cf8ccf84ceb5cf81cebf homepod mini ceb1cf80cf8c cf84ceb7cebd apple cebacebfcf83cf84ceafceb6ceb5ceb9 99

Η Apple ανακοίνωσε μία νέα έκδοση για το έξυπνο ηχείο της HomePod. Πρόκειται για το HomePod mini, μια μικρότερη έκδοση, που “συρρικνώνει” το αρχικό μοντέλο σε πιο compact μέγεθος.

HomePod mini

Όπως και το κανονικό HomePod, έτσι και το HomePod mini έρχεται με υφασμάτινο πλέγμα εξωτερικά και είναι διαθέσιμο σε μαύρο ή άσπρο χρώμα, ενσωματώνοντας μία μικρή οθόνη στο πάνω μέρος και χειριστήρια έντασης. Ωστόσο, διαθέτει μικρότερο, σφαιρικό σχήμα, που το διαφοροποιεί από το προγενέστερο μοντέλο.

HomePod mini2

Μπορείτε να συνδέσετε πολλά HomePod mini, ώστε να παίζουν μουσική συγχρονισμένα και να δημιουργούν “έξυπνα” στερεοφωνικά ζευγάρια όταν τοποθετούνται στο ίδιο δωμάτιο. Επιπλέον, η νέα λειτουργία “Intercom” επιτρέπει σε χρήστες με πολλές συσκευές HomePod σε διαφορετικά δωμάτια να έρχονται σε επικοινωνία σε όλο το σπίτι, μέσω μηνυμάτων ενδοεπικοινωνίας που θα μπορούν να εμφανίζονται επίσης σε συνδεδεμένα iPhone, iPad και Apple Watches.

HomePod mini4

Το HomePod mini κοστίζει μόλις 99$. Οι προπαραγγελίες γι’ αυτό ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου και θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *