Το πολύ ξεχωριστό σπίτι με τα κοντέινερ

cf84cebf cf80cebfcebbcf8d cebeceb5cf87cf89cf81ceb9cf83cf84cf8c cf83cf80ceafcf84ceb9 cebcceb5 cf84ceb1 cebacebfcebdcf84ceadceb9cebdceb5

Χτισμένο στη μακρινή δεκαετία του 1960, το σπίτι μιας οικογένειας σε ένα νησάκι της Ουάσιγκτον χρειαζόταν επειγόντως μια δραστική ανακαίνιση.

Αντί να ανακαινίσει όμως όλη την κατοικία, το αρχιτεκτονικό γραφείο Paul Michael Davis Architects την ανανέωσε με μια επέκταση στον χώρο του παλιού γκαράζ.

kspi1

Ο νέος χώρος διατηρεί το πρακτικό γκαράζ, στεγάζει όμως τώρα ξενώνα και δύο ευέλικτα δωμάτια για κάθε χρήση.

kspi2

Κόσμημα της κατασκευής, τα δύο κοντέινερ, που όχι μόνο δίνουν τον αισθητικό τόνο του χώρου, αλλά λειτουργούν κιόλας ως μπάνιο το ένα και πλυσταριό το άλλο.

kspi4

Το υπόλοιπο Wyss Container House έμεινε χωρίς δραστική παρέμβαση, καθώς η επέκταση έκλεψε την παράσταση, αλλά και τις καρδιές των ιδιοκτητών, προσφέροντας μια μίνιμαλ αισθητική στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του οικήματος.

kspi5

Οι πελάτες ήταν μια οικογένεια με τρία παιδιά, που ήθελαν κάτι τολμηρό και ασυνήθιστο στην οικία τους.

kspi6

Τα κοντέινερ σε νέα χρήση ήταν αυτό που βρήκαν ακαταμάχητο…

kspi7

kspi8 kspi9 kspi10 kspi3

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *