Το σοκ του ηθοποιού Ρένου Ρώτα, όταν μαθαίνει ότι η πρώην του έχει νέο δεσμό

cf84cebf cf83cebfceba cf84cebfcf85 ceb7ceb8cebfcf80cebfceb9cebfcf8d cf81ceadcebdcebfcf85 cf81cf8ecf84ceb1 cf8ccf84ceb1cebd cebcceb1ceb8
klee

Ο Ρένος Ρώτας και η Κλέλια Ανδριωλάτου υπήρξαν ζευγάρι για αρκετό καιρό, αλλά το καλοκαίρι του 2019 αποφάσισαν να χωρίσουν. Οι δύο τους μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, όμως έχουν μία πολύ καλή σχέση και μιλούν ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια. Έτσι έγινε και αυτή τη φορά, καθώς ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του. Όταν όμως ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη νέα σχέση της Κλέλιας Ανδριωλάτου, ο Ρένος Ρώτας… σοκαρίστηκε.

«Μετά τον χωρισμό σου από την Κλέλια, νομίζω είσαι μοναχικός καβαλάρης», είπε ο δημοσιογράφος με τον ηθοποιό να απαντάει: «Ναι, είμαι μόνος. Η Κλέλια είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί έτσι απλά να φύγει από τη ζωή μου. Αγαπιόμασταν και αγαπιόμαστε».

Η αμέσως επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν: «Όταν εκείνη προχώρησε και ξανά δημιούργησε έναν δεσμό μετά τον χωρισμό σας, πώς το πήρες;». Τότε, ο Ρένος Ρώτας πάγωσε λέγοντας: «Τι; Τι δεσμό; Έχει δεσμό; Ποιον;».

Δείτε το βίντεο με την αντίδρασή του:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
klee

ΠΗΓΗ