Το τελικό trailer του Black Widow είναι ότι πιο δυνατό έχουμε δει για την ταινία

Με την ταινία της Black Widow να είναι ουσιαστικά έτοιμη από πέρυσι, και να έχει κολλήσει μόνο στο… lockdown, τώρα έρχεται επιτέλους η ώρα να την απολαύσουμε, αφού η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο. Κάπως έτσι η Marvel μας έδωσε και το τελικό trailer της ταινίας, που είναι πιο δυνατό και περιεκτικό από […]

The post Το τελικό trailer του Black Widow είναι ότι πιο δυνατό έχουμε δει για την ταινία appeared first on Digital Life!.

ΠΗΓΗ

cf84cebf cf84ceb5cebbceb9cebacf8c trailer cf84cebfcf85 black widow ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf8ccf84ceb9 cf80ceb9cebf ceb4cf85cebdceb1cf84cf8c
black widow final

Με την ταινία της Black Widow να είναι ουσιαστικά έτοιμη από πέρυσι, και να έχει κολλήσει μόνο στο… lockdown, τώρα έρχεται επιτέλους η ώρα να την απολαύσουμε, αφού η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο. Κάπως έτσι η Marvel μας έδωσε και το τελικό trailer της ταινίας, που είναι πιο δυνατό και περιεκτικό από όποιο άλλο σχετικό βίντεο έχουμε δει μέχρι τώρα, δίνοντας μας και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για την υπόθεση.

[embedded content]

Βρισκόμαστε μετά από τα γεγονότα του Civil War, και η Natasha Romanoff ως φυγόδικη επιστρέφει στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει τον Taskmaster, ο οποίος δημιουργεί μία νέα γενιά στρατιωτών όπως εκείνη, αλλά χωρίς ελεύθερη βούληση. Το cast περιλαμβάνει φυσικά τη Scarlett Johansson, τη Rachel Weiss, τον David Harbour ως Red Guardian, αλλά και τον William Hurt ως υπουργό εξωτερικών Ross.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *