Το φημολογούμενο VR Headset της Apple ενδέχεται να κοστίζει… 3.000$!

cf84cebf cf86ceb7cebccebfcebbcebfceb3cebfcf8dcebcceb5cebdcebf vr headset cf84ceb7cf82 apple ceb5cebdceb4ceadcf87ceb5cf84ceb1ceb9 cebdceb1

Η Apple όπως διαρρέουν insiders και leakers, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει πολλά projects που σε αυτή τη φάση βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού και της ανάπτυξης. Apple Car, AR γυαλιά και τώρα πρόσφατα ήρθε να προστεθεί και η ανάπτυξη ενός φημολογούμενου VR headset (το οποίο εάν τελικά οι φήμες έχουν λογική βάση θα κάνει την εμφάνιση του πριν τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας).

Apple VR

Σύμφωνα λοιπόν με το report του The Information που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές που τυγχάνουν να διαθέτουν γνώση της κατάστασης, το εν λόγω headset εικονικής πραγματικότητας ενδέχεται να κοστίζει λίγο παραπάνω από τα 3000 δολάρια! Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ένα VR headset που θα κοστίζει όλα αυτά τα χρήματα, μάλλον δεν θα απευθύνεται στους απλούς καταναλωτές, αλλά θα έχει μια ξεκάθαρη επαγγελματική χρήση. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι ένα τέτοιο προϊόν να τεθεί αντιμέτωπο με τα Hololens της Microsoft, τα οποία στοιχίζουν στα 3.500$ το σετ. H ίδια φήμη αναφέρει ότι ένας από τους λόγους για το τόσο υψηλό κόστος του εν λόγω VR headset είναι η υιοθέτηση dual 8K displays, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρήστης του θα έχει μια πολύ πιο λεπτομερή εικόνα για τον εικονικό κόσμο. Όπως τονίζεται και στο report, το εν λόγω προϊόν δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, ωστόσο καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς πολλά είναι τα concepts για τα οποία ακούμε αλλά στο τέλος μένουν στα «συρτάρια» και δεν βλέπουν ποτέ το φως της ημέρας.   

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *