«Το χέρι του Θεού»: Νοσοκόμες παρηγορούν τους ασθενείς με Covid-19 με τρόπο συγκινητικό

cf84cebf cf87ceadcf81ceb9 cf84cebfcf85 ceb8ceb5cebfcf8d cebdcebfcf83cebfcebacf8ccebcceb5cf82 cf80ceb1cf81ceb7ceb3cebfcf81cebf

covid

covid

«Το χέρι του Θεού»: Νοσοκόμες παρηγορούν τους ασθενείς με Covid-19 με τρόπο συγκινητικό

Νοσοκόμες στη Βραζιλία γεμίζουν γάντια με ζεστό νερό και τα βάζουν πάνω στα χέρια των ασθενών με Covid-19, για να αισθάνονται ότι κάποιος τους κρατά το χέρι.

Νοσοκόμες της Βραζιλίας γεμίζουν γάντια με ζεστό νερό και τα τοποθετούν στις παλάμες των ασθενών με κορονοϊό για να έχουν την αίσθηση, ότι κάποιος τους κρατάει το χέρι και ότι δεν είναι μόνοι τους τη δύσκολη στιγμή της αρρώστιας.

Η είδηση έγινε γνωστή με μια πολύ συγκινητική φωτογραφία που μοιράστηκε ένας δημοσιογράφος μοιράστηκε μια εικόνα στο Twitter που δείχνει τα διογκωμένα γάντια που κρατούν τα χέρια ενός ασθενούς με COVID-19.

Η λεζάντα της συγκινητικής ανάρτησης γράφει: “«Το χέρι του Θεού» – νοσοκόμες που προσπαθούν να παρηγορήσουν απομονωμένους ασθενείς σε ένα θάλαμο απομόνωσης Covid της Βραζιλίας. Δύο γάντια μίας χρήσης δεμένα, γεμάτα ζεστό νερό, προσομοιώνοντας την αδύνατη ανθρώπινη επαφή. Χαιρετισμός σε αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή και μια έντονη υπενθύμιση της απαίσιας κατάστασης στον κόσμο μας”.

Πηγή : news247.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *