Το Battlefield 2042 αλλάζει ταχύτητα στο franchise και μας πηγαίνει από το παρελθόν στο μέλλον

Το Battlefield είναι δίκαια το αντίπαλο δέος του Call of Duty, αφού προσφέρει ισάξια εκπληκτικό gameplay, γραφικά, παρουσίαση, και συνολική εμπειρία. Το μόνο στο οποίο υστερούσε ήταν… το μέλλον. Ενώ μας έχει δώσει άριστα παιχνίδια στους παγκοσμίους πολέμους και στον σύγχρονο πόλεμο, δεν είχε κάποια προσθήκη με future warfare. Εξαιρώντας το Battlefield 2142, που όμως […]

The post Το Battlefield 2042 αλλάζει ταχύτητα στο franchise και μας πηγαίνει από το παρελθόν στο μέλλον appeared first on Digital Life!.

ΠΗΓΗ

cf84cebf battlefield 2042 ceb1cebbcebbceacceb6ceb5ceb9 cf84ceb1cf87cf8dcf84ceb7cf84ceb1 cf83cf84cebf franchise cebaceb1ceb9 cebcceb1cf82 cf80
battlefield 2042 reveal

Το Battlefield είναι δίκαια το αντίπαλο δέος του Call of Duty, αφού προσφέρει ισάξια εκπληκτικό gameplay, γραφικά, παρουσίαση, και συνολική εμπειρία. Το μόνο στο οποίο υστερούσε ήταν… το μέλλον. Ενώ μας έχει δώσει άριστα παιχνίδια στους παγκοσμίους πολέμους και στον σύγχρονο πόλεμο, δεν είχε κάποια προσθήκη με future warfare. Εξαιρώντας το Battlefield 2142, που όμως δεν είχε τύχει της δέουσας προσοχής. Τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό, με το νέο Battlefield 2042, που από το πρώτο trailer φαίνεται απίθανο.

[embedded content]

Όπως δηλώνει και ο τίτλος του, βρισκόμαστε στο κοντινό μέλλον, όπου τα πράγματα είναι αρκετά γνώριμα, αλλά με μία… μικρή δόση φουτουρισμού. Έχουμε λοιπόν κινούμενα turrets που μας ακολουθούν στη μάχη, στρατιώτες που βγαίνουν από το cockpit μαχητικού αεροπλάνου, ρίχνουν με μπαζούκας το εχθρικό αεροπλάνο, και ξαναμπαίνουν στο δικό τους. Και τα περιβάλλοντα περιέχουν κτίρια με περισσότερο γυαλί και νέον, σε διάφορες περιοχές, που περιλαμβάνουν τον πάγο και την έρημο. Απολαύστε το trailer και προετοιμαστείτε για την κυκλοφορία τον προσεχή Οκτώβριο.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *