Το «BLACKPINK: The Movie» προσέλκυσε μισό εκατομμύριο θεατές παγκοσμίως – Πότε θα προβληθεί στην Ελλάδα

cf84cebf blackpink the movie cf80cf81cebfcf83ceadcebbcebacf85cf83ceb5 cebcceb9cf83cf8c ceb5cebaceb1cf84cebfcebccebccf8dcf81ceb9cebf

Τα νούμερα αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Περίπου μισό εκατομμύριο άνθρωποι είδαν την ταινία «BLACKPINK: The Movie», για την επέτειο των πέντε από τη δημιουργία του K-pop συγκροτήματος, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών από την πρεμιέρα της στις 4 Αυγούστου.

Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσίευσε το «TenAsia» στις 11 Αυγούστου, η ταινία μεγάλου μήκους των BLACKPINK προβλήθηκε σε πάνω από 3.000 κινηματογραφικές αίθουσες σε περισσότερες από 100 χώρες και προσέλκυσε αθροιστικά παγκοσμίως περίπου 500.000 θεατές.

Ωστόσο, ο αριθμός των αιθουσών που προβάλλουν το «BLACKPINK: The Movie» αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες σε 4.200, κυρίως λόγω της καθυστερημένης κυκλοφορίας της ταινίας σε χώρες όπως η Μαλαισία, η Ινδονησία, η Ταϊλάνδη, αλλά και η Ελλάδα

Στην Ελλάδα το «BLACKPINK: The Movie» θα προβληθεί στις 25 και στις 29 Αυγούστου στους κινηματογράφους των Village Cinemas. Περισσότερες πληροφορίες για τις πόλεις προβολής μπορείτε να δείτε εδώ.

Το δημοσίευμα του «TenAsia» υποστήριξε επίσης ότι μεταξύ όλων των χωρών στις οποίες έχει προβληθεί ήδη η ταινία, το Μεξικό είχε τον μεγαλύτερο αριθμό θεατών, ενώ ακολουθούν κατά σειρά οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Τουρκία, η Βραζιλία και η Ιαπωνία.

Το «BLACKPINK: The Movie» κινείται γρήγορα μέσα από τις λεπτομέρειες των πέντε ετών ύπαρξης του γυναικείου συγκροτήματος της K-pop, προσφέροντας σύντομες ματιές στα επιτεύγματά που σημειώσει οι Jisoo, Jennie, Rosé και Lisa ως ομάδα, αλλά κυρίως επικεντρώνεται σε υλικό από τις εμφανίσεις τους και τη σχέση τους με τους θαυμαστές τους.

Επίσης η ταινία περιέχει επίσης μία ολοκαίνουργια συναυλία από τις BLACKPINK.

Το «BLACKPINK: The Movie» αποτελεί μέρος του «4+1 PROJECT» του συγκροτήματος για τον εορτασμό της συμπλήρωσης πέντε ετών από τη δημιουργία του.

Άλλες ενέργειες από το επετειακό πρότζεκτ περιλαμβάνουν μια pop-up έκθεση, ένα προσαρμοσμένο νησί στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι «Animal Crossing: New Horizons» του Nintendo Switch, μία συνεργασία με το videogame «PUBG: Battlegrounds» και πολλά άλλα.

BLACKPINK

ΠΗΓΗ