Το cast του Mortal Kombat εξηγεί γιατί η νέα ταινία θα είναι… flawless victory!

cf84cebf cast cf84cebfcf85 mortal kombat ceb5cebeceb7ceb3ceb5ceaf ceb3ceb9ceb1cf84ceaf ceb7 cebdceadceb1 cf84ceb1ceb9cebdceafceb1 ceb8ceb1
mortal kombat kast

Το πρόβλημα με τις πρώτες απόπειρες μεταφοράς videogames στη μεγάλη οθόνη, είναι ότι τα production values δεν ήταν όσο καλά θα έπρεπε. Μάλλον πίστευαν ότι επειδή μία ομάδα μαζεύτηκε σε ένα γραφείο και έφτιαξε ένα επιτυχημένο παιχνίδι, η ίδια στρατηγική θα έδινε και μία εξ ίσου επιτυχημένη ταινία. Σήμερα βλέπουμε ότι οι σκηνοθέτες το συνειδητοποιούν αυτό όλο και περισσότερο, κάτι που έγινε εμφανές από τις πρώτες σκηνές της φετινής ταινίας Mortal Kombat.

[embedded content]

Κυρίως φαίνεται ότι είναι όσο το δυνατόν πιστό στην ουσία του franchise, ενσωματώνοντας παράλληλα τις εξελικτικές προσθήκες που έλαβε το story ανά τα χρόνια, ώστε να αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα ολοκληρωμένο σενάριο. Στο νέο trailer, το cast και ο σκηνοθέτης, μας εξηγούν γιατί το νέο κινηματογραφικό Mortal Kombat θα είναι τόσο καλό, κι εμείς με όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, δεν έχουμε λόγο να μην τους πιστέψουμε!

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *