Το Dungeons & Dragons: Dark Alliance μας ταξιδεύει στο Icewind Dale με beholders και γίγαντες

Όσα RPG και αν παίξουμε, τίποτα δεν θα έρθει ποτέ τόσο κοντά σε αυτό τον ορισμό όσο το Dungeons & Dragons. Το επερχόμενο Dark Alliance (μην το μπερδέψετε με το Baldur’s Gate) θα είναι κοντά μας σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, και έτσι έχουμε ένα πεντάλεπτο gameplay trailer για να μας ανοίξει την όρεξη. Ήδη […]

The post Το Dungeons & Dragons: Dark Alliance μας ταξιδεύει στο Icewind Dale με beholders και γίγαντες appeared first on Digital Life!.

ΠΗΓΗ

cf84cebf dungeons dragons dark alliance cebcceb1cf82 cf84ceb1cebeceb9ceb4ceb5cf8dceb5ceb9 cf83cf84cebf icewind dale cebcceb5 beholders cebaceb1ceb9
dnd dark alliance

Όσα RPG και αν παίξουμε, τίποτα δεν θα έρθει ποτέ τόσο κοντά σε αυτό τον ορισμό όσο το Dungeons & Dragons. Το επερχόμενο Dark Alliance (μην το μπερδέψετε με το Baldur’s Gate) θα είναι κοντά μας σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, και έτσι έχουμε ένα πεντάλεπτο gameplay trailer για να μας ανοίξει την όρεξη. Ήδη από το ύφος του σχολιασμού, καταλαβαίνουμε ότι οι developers είναι fans, και έτσι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα.

[embedded content]

Το «σκηνικό» βρίσκεται στην γνωστή και μη εξαιρετέα περιοχή Icewind Dale, όπου θα ταξιδέψουμε όμως σε κάθε είδους περιβάλλον, για χάρη της εμπειρίας. Το trailer συστήνει τα μέλη του party μας και τις διάφορες κλάσεις, αλλά και τους εχθρούς, που περιλαμβάνουν beholders, γίγαντες, και όλα τα γνωστά τέρατα. Υπάρχει scalable δυσκολία ανάλογα με το πλήθος του party, ενώ σημαντική είναι και η σημείωση ότι δεν παίζουν microtransactions.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *