Το «EXIT Festival» γιορτάζει 20 χρόνια μουσικής με αστέρια παγκοσμίου βεληνεκούς

cf84cebf exit festival ceb3ceb9cebfcf81cf84ceacceb6ceb5ceb9 20 cf87cf81cf8ccebdceb9ceb1 cebccebfcf85cf83ceb9cebaceaecf82 cebcceb5
david guetta 1615357

Μια μοναδική γιορτή της ζωής υπόσχεται το «EXIT Festival».

Το «EXIT Festival» είναι επιτέλους γεγονός.

Ξεκίνησε η προπώληση για το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής της Σερβίας που γιορτάζει φέτος 20 χρόνια δημιουργίας.

Το «EXIT Festival», ένα από τα πιο ιστορικά φεστιβάλ της Ευρώπης, σύμβολο της ελευθερίας της έκφρασης και της νεανικής ανάγκης για αλλαγή και εξέλιξη, γιορτάζει τα είκοσί του χρόνια μαζί με τα σημαντικότερα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Μετά την αναγκαστική παύση ενός έτους, αστέρια παγκοσμίου βεληνεκούς θα μας χαρίσουν ξανά, από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου, ένα εκπληκτικό πρόγραμμα με ρυθμό, συναίσθημα και ένταση.

Το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουν όσοι τυχεροί βρεθούν στη άστρο Πετροβαραντίν στο Νόβι Σαντ της Σερβίας φέτος θα είναι μια μοναδική γιορτή της ζωής και της εποχής μετά τον COVID.

Η επιθυμία όλων, καλλιτεχνών και συντελεστών, είναι να αφήσουμε πίσω μας το 2020 με τα ακούσματα που λατρέψαμε.

Όλοι οι συμμετέχοντες στέλνουν τη θετική τους ενέργεια μέσω της μουσικής, μέσω ιστορικών στιγμών που θα μοιραστούν μαζί μας αλλά και μέσω μοναδικών συνεργασιών.

David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Honey Dijon, Meduza και Sabaton είναι μερικά από τα ονόματα που ετοιμάζουν για το κοινό ένα αξέχαστο καλοκαίρι, ενώ θα ανακοινωθούν σύντομα και άλλα.

Το «EXIT Festival» ακολουθεί τις ανάγκες τις εποχής και τις ανάγκες μια ολόκληρης γενιάς που ζει και αναπνέει με νότες.

Εισιτήρια και λεπτομέρειες θα βρείτε στο viva.gr.

Πληροφορίες και οδηγίες για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί στο φεστιβάλ, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.exitfest.org.

[embedded content]

ΠΗΓΗ