Το retweet της Κοκκίνου για Σχοινά – Γαρμπή μετά το τέλος της «κόντρας» Βίσση – Βανδή

cf84cebf retweet cf84ceb7cf82 cebacebfcebacebaceafcebdcebfcf85 ceb3ceb9ceb1 cf83cf87cebfceb9cebdceac ceb3ceb1cf81cebccf80ceae cebcceb5

Η συνάντηση Άννας Βίσση  – Δέσποινας Βανδή στο J2US και το τέλος της «κόντρας» τους έβαλε ιδέες στους χρήστες του twitter για το τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο Νίκος Κοκλώνης.

Ένας χρήστης, λοιπόν, έγραψε πως επόμενο challenge του παρουσιαστή θα έπρεπε να είναι μία κοινή εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου, του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή. Μάλιστα, η ιδέα φαίνεται πως άρεσε στην Έλλη Κοκκίνου η οποία έκανε retweet.

Δείτε το tweet της Έλλης Κοκκίνου:

Για όσους δεν γνωρίζουν ήταν τέλη της δεκαετίας του ’90 όταν η Έλλη Κοκκίνου και ο Διονύσης Σχοινάς ήταν ζευγάρι και οι φήμες τους ήθελαν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Λίγο καιρό μετά αιφνιδίως, όλη η Ελλάδα παρακολούθησε την πρόταση γάμου του Σχοινά στην… Καίτη Γαρμπή, σε show της Ρούλας Κορομηλά. Οι φήμες ήθελαν τότε τον τραγουδιστή να διατηρεί σχέση με την τραγουδίστρια και στο ζενίθ του έρωτα του να της κάνει πρόταση γάμου, με την Έλλη Κοκκίνου να το παρακολουθεί σοκαρισμένη από την τηλεόραση

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γαρμπή & Σχοινάς - Πρόταση Γάμου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Elli Kokkinou

ΠΗΓΗ