Το Skyrim σύντομα και σε επιτραπέζιο παιχνίδι

cf84cebf skyrim cf83cf8dcebdcf84cebfcebcceb1 cebaceb1ceb9 cf83ceb5 ceb5cf80ceb9cf84cf81ceb1cf80ceadceb6ceb9cebf cf80ceb1ceb9cf87cebdceaf

Ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της προηγούμενης δεκαετίας, το Skyrim, που αποτελεί την πέμπτη βασική συνέχεια στη σειρά Elder Scrolls, ήδη κυκλοφορεί πρακτικά σε κάθε πλατφόρμα gaming αυτή τη στιγμή. Αφού λοιπόν καλύψαμε όλα τα ψηφιακά μέσα, ήρθε η ώρα να επεκταθούμε και στα… αναλογικά. Η εταιρεία Modiphius Entertainment έχει αναλάβει να σχεδιάσει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι βασισμένο στο Skyrim, το οποίο σκοπεύει να χρηματοδοτήσει μέσω crowdfunding.

skyrim board

Οπότε, όλοι οι dovahkiin… μπείτε στο GameFound και ξηλωθείτε. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που είναι γνωστές μέχρι τώρα, το παιχνίδι θα είναι co-op και θα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι και τέσσερεις παίκτες. Η δε υπόθεση θα ακολουθεί ένα από τα quests του videogame, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα είναι το main, σε φάση adventure. Σύμφωνα με τη Modiphius, ο σχεδιασμός του παιχνιδιού έχει ολοκληρωθεί, και θα δείξει την πρόοδο του project μέσω ενός simulator.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *