Το «Squid Game» No1 σε πάνω από 90 χώρες! Η γκάφα που αναγκάζεται να διορθώσει

cf84cebf squid game no1 cf83ceb5 cf80ceaccebdcf89 ceb1cf80cf8c 90 cf87cf8ecf81ceb5cf82 ceb7 ceb3cebaceaccf86ceb1 cf80cebfcf85 ceb1

Η κάρτα με το τηλέφωνο για τη συμμετοχή στο Παιχνίδι του Καλαμαριού δημιούργησε ένα απρόσμενο πρόβλημα.

Συμμετέχεις σε ένα παιχνίδι που είναι προορισμένο να βάζει τους παίκτες να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον μέχρι να φτάσει ένας ζωντανός στον τελικό ή μένεις να χρωστάς σε όλη σου τη ζωή με τους τοκογλύφους να κυνηγάνε εσένα και την οικογένειά σου; Αυτή η ερώτηση θα μπορούσε να συνοψίζει την ιστορία του «Squid Game» ακα «Το Παιχνίδι του Καλαμαριού».

Η σειρά του Netflix έγινε φαινόμενο. Ήδη από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας της. Τα διεστραμμένα παιχνίδια των επαρμένων και βαριεστημένων με τη ζωή τους πλουσίων του πλανήτη έγιναν για μερικές ημέρες το μόνο πράγμα που έβλεπες στην τηλεόραση ή στο laptop σου.

Τι είναι τελικά το Squid Game και γιατί έχει γίνει φαινόμενο σε όλον τον πλανήτη

Το Squid Game έγινε Νο1

[embedded content]

Όπως εσύ καθόσουν με τις ώρες και έβλεπες Squid Game, το ίδιο φαίνεται πως έκαναν και εκατομμύρια άλλοι θεατές σε όλον τον πλανήτη. Η σειρά κατέληξε να γίνει No1 σε πάνω από 90 χώρες με το κοινό να προσπαθεί να μαντέψει ποιος από τους 456 παίκτες του παιχνιδιού θα πάρει την πρωτιά. Αυτή η εμμονή στις επιλογές του κόσμου μάλλον πρόκειται να οδηγήσει το Παιχνίδι του Καλαμαριού στον τίτλο της σειράς που έχει δει περισσότερο ο κόσμος στην πλατφόρμα.

Oh No Help GIF by The Swoon

Η περίφημη κάρτα με τον αριθμό

People Have Been Calling The Phone Number From "Squid Game" And Here's What The Actual Owner Of The Number Has To Say - Koreaboo

Μέσα σε όλο αυτό το frenzy που δημιουργήθηκε με τη σειρά, συνέβη και κάτι άλλο. Η πασίγνωστη πια κάρτα με τον κύκλο, το τρίγωνο και το τετράγωνο, αποδείχτηκε πως στο πίσω μέρος της έχει έναν πραγματικό αριθμό. Το τηλέφωνο ανήκει σε ένα 16χρονο κορίτσι, ονόματι Kim Gil, η οποία, από τις 17 Σεπτεμβρίου που έκανε πρεμιέρα το σόου, άρχισε να δέχεται εκατοντάδες κλήσεις κάθε μέρα.

Εξαιτίας των αλλεπάλληλων κλήσεων, η Kim Gil ισχυρίζεται πως διαγνώστηκε με οξύ στρες, ενώ δε θέλει να αλλάξει αριθμό γιατί φοβάται ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στην επιχείρησή της. Καθώς το Netflix θέλει να διορθώσει το λάθος που έγινε, βρίσκεται σε συζητήσεις με το κορίτσι και το πιο πιθανό φαίνεται να είναι να κάνει editing σε μερικές σκηνές όπου είναι ορατός ο αριθμός.

Η συνταγή για τα μπισκότα της παιδικής χαράς

@bakersmanncookies

Reply to @speedrundeeznuts4life This is a traditional candy in Korea called Dalgona. But honeycomb is used in different cultures! ##squidgame ##squidgamenetflix

♬ Nami – Osoku

Το fun fact της υπόθεσης είναι ότι με τη ζήτηση της σειράς άρχισαν να κυκλοφορούν βιντεάκια με τις οδηγίες παρασκευής των μπισκότων της παιδικής χαράς. Θυμάσαι εκείνα που έπρεπε να κόψουν με μία βελόνα τα σχέδια εντός χρόνου χωρίς να σπάσει το μπισκότο για να μην τους σκοτώσουν οι φύλακες με τα όπλα τους; Ναι, αυτά!

ΠΗΓΗ