Το «The Voice» έκανε πρεμιέρα – Όσα έγιναν στο πρώτο Blind Audition (videos)

cf84cebf the voice ceadcebaceb1cebdceb5 cf80cf81ceb5cebcceb9ceadcf81ceb1 cf8ccf83ceb1 ceadceb3ceb9cebdceb1cebd cf83cf84cebf
the voice of greece coaches 162311514

Όσα έγιναν στο συναρπαστικό πρώτο Blind Audition του «The Voice of Greece».

Το «The Voice of Greece», ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός, έκανε πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, γεμίζοντας τις οθόνες μας με μουσική, όνειρα και συναίσθημα.

Φρέσκο, γεμάτο ενέργεια και ωραίες φωνές, το The Voice of Greece» ήρθε για να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι για μία σεζόν γεμάτη τραγούδι, αξεπέραστες ατάκες και μοναδικές διεκδικήσεις.

Ο Γιώργος Λιανός με το απολαυστικό του χιούμορ και τη μοναδική του προσέγγιση ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες και μας βοηθάει να δούμε περισσότερα στοιχεία του χαρακτήρα τους.

Ταλέντα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τον τίτλο της καλύτερης «φωνής της Ελλάδας».

Ποιοι διαγωνιζόμενοι έκαναν τις καρέκλες να… γυρίσουν;

Από το 1ο Blind Audition του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι: Νίκος Βολίκας, Άρια Καβαλάρη, Ναταλία Οσουάρου, Ανδρέας Τσάκος, Φανή Μελεμενή, Σταύρος Ακτίνης, Αλεξάνδρα Τούντα & Μάνος Θρασυβούλου, Ανδρέας Μηλιώτης, Ελευθερία Αγαπάκη.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal.

Το «The Voice of Greece» θα προβάλλεται στον ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.

Δείτε όσα έγιναν στο 1ο Blind Audition του «The Voice of Greece» στο playlist που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ