Το videogame Injustice της DC σύντομα και σε animated ταινία

cf84cebf videogame injustice cf84ceb7cf82 dc cf83cf8dcebdcf84cebfcebcceb1 cebaceb1ceb9 cf83ceb5 animated cf84ceb1ceb9cebdceafceb1

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα projects της Warner Interactive ήταν όταν το 2013 κυκλοφόρησε το Injustice, με τον πλήρη τίτλο Injustice: Gods Among Us, το οποίο απέκτησε και ένα sequel το 2017, στο Injustice 2. Η συνταγή έγινε αμέσως επιτυχία, αφού τα δύο παιχνίδια είναι fighting, βάζοντας τους αγαπημένους ήρωες και villains της DC να παλεύουν μεταξύ τους. Οι μάχες φυσικά γίνονται τόσο εναντίον της A.I. όσο και μεταξύ παικτών, τοπικά και online. Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος που το Injustice πέτυχε. Εκτός από ποιοτικό gameplay, είχε επίσης μία καλά δομημένη και ενδιαφέρουσα υπόθεση.

injustice movie

Σε μία εναλλακτική Γη, ο Joker σκοτώνει τη έγκυο Lois Lane και ο Superman με τη σειρά του σκοτώνει τον Joker, παραβιάζοντας τον χρυσό κανόνα του. Από εκεί και πέρα τα πράγματα παίρνουν την κάτω βόλτα, καθώς γίνεται παγκόσμιος δικτάτορας. Όμως οι ήρωες από την «κανονική» Γη, έρχονται σε εκείνη τη διάσταση για να επαναφέρουν την τάξη. Δεν είναι λοιπόν άξιο απορίας που οι DC και Warner αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία animated ταινία, βασισμένη σε αυτά τα παιχνίδια. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, και έτσι δεν είναι καν σίγουρο ότι η ταινία θα ακολουθήσει κατά γράμμα το σενάριο των παιχνιδιών, ή απλά θα εμπνευστεί από αυτό.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *