Τρία κορίτσια βγήκαν νικήτριες στη μάχη με τον καρκίνο και στέλνουν το δικό τους μήνυμα

cf84cf81ceafceb1 cebacebfcf81ceafcf84cf83ceb9ceb1 ceb2ceb3ceaecebaceb1cebd cebdceb9cebaceaecf84cf81ceb9ceb5cf82 cf83cf84ceb7 cebcceac

image fa34

Τρία κορίτσια βγήκαν νικήτριες στη μάχη με τον καρκίνο και στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Τρία μικρά κορίτσια διαγνώστηκαν με καρκίνο απ’ την πολύ μικρή τους ηλικία και έκτοτε, από το 2014, φωτογραφίζονται αγκαλιά. Τρία χρόνια μετά όταν αντιμετώπισαν αποτελεσματικά την ασθένεια συνεχίζουν να εμπνέουν και να στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Το 2014 η φωτογράφος Lora Scantling από την Οκλαχόμα, φωτογράφισε τρία μικρά κορίτσια που αντιμετώπιζαν τον καρκίνο απ’ την παιδική τους ηλικία.

Στην φωτογραφία επεικονίζονται η 3χρονη Rylie, η 6χρονη Rheann και η 4χρονη Ainsley. Η πρώτη φωτογραφία το 2014 έγινε viral και αναδημοσιεύτηκε σε websites και social media.

image be52

Η φωτογράφος δήλωσε πως ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία να φωτογραφίσει τα τρία κορίτσια και πως ήθελε να κάνει κάτι που θα προκαλούσε χίλια συναισθήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Έχω επιλέξει τον παιδικό καρκίνο επειδή έχω έναν φίλο που έχασε το παιδί του από καρκίνο πριν μερικά χρόνια. Έβαλα μια ανάρτηση στο Facebook ψάχνοντας για μικρά κορίτσια που πολεμούσαν με τον καρκίνο και έτσι γεννήθηκε το πορτρέτο

Αν και τα κορίτσια δεν είχαν συναντηθεί ξανά μέχρι τη μέρα που έγινε η φωτογράφιση, έγιναν αμέσως φίλες. Τώρα και οι τρεις τους, νίκησαν τον καρκίνο και συναντιούνται κάθε χρόνο για να βγάλουν το καθιερωμένο τους πορτρέτο.

image 3676

Η Scantling δημοσίευσε την «έκδοση 2017» στη σελίδα της στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φωτογράφος δήλωσε επίσης πως οι οικογένειες ελπίζουν ότι τα κορίτσια θα συνεχίσουν να εμπνέουν ανθρώπους και να ευαισθητοποιούν για τον παιδικό καρκίνο.

image 2b95

Παρ’ όλο που και τα τρία κορίτσια έχουν αντιμετωπίσει τον καρκίνο η Rheann εξακολουθεί να έχει κάποια ίχνη της νόσου. Τα μαλλιά της δεν μπορούν να μακρύνουν λόγω μιας προηγούμενης θεραπείας ακτινοβολίας και πιθανότητα τα μάτια της πάντα θα «πέφτουν» λόγω της θέσης του όγκου στον εγκέφαλο.

Κατά τη διάρκεια της τελευταία φωτογραφίας τα κορίτσια μίλησαν για την μάχη τους με τον καρκίνο.

image e288

Η Rheann είπε «Ο καρκίνος είναι σαν δράκος» στο οποίο η Ainsley απάντησε «Ναι και οι χημειοθεραπείες είναι ο πρίγκιπας».

Με την Rylie να καταλήγει: «Ο καρκίνος τα έβαλε με τις λάθος πριγκίπισσες!».

image 7506

image e3e6

image 48a9

image d0c1

image e916

ΠΗΓΗ