Τρία νέα foldables θα κυκλοφορήσει η Samsung το 2021!

cf84cf81ceafceb1 cebdceadceb1 foldables ceb8ceb1 cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceaecf83ceb5ceb9 ceb7 samsung cf84cebf 2021

Πληροφορίες θέλουν τη Samsung να ετοιμάζεται να λανσάρει μέσα στο 2021 τρία (!) νέα foldable smartphones, επεκτείνοντας σημαντικά το portfolio της σε αυτή την ανερχόμενη premium κατηγορία. Οι τρεις νέες συσκευές, σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές, θα είναι τα μοντέλα Galaxy Z Flip 2, Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Fold Lite.

Samsung

Η Samsung ξεκίνησε ήδη την παραγωγή τριών τύπων OLED panels για καθεμία απ’ αυτές τις συσκευές, αλλά και την ανάπτυξη και παραγωγή του Ultra-thin glass (UTG) που θα προστατεύει τα πάνελ.

Το Galaxy Z Fold 3 αναμένεται να διαθέτει μεγέθη οθόνης παρόμοια με την τρέχουσα γενιά Galaxy Z Fold 2, ενώ, σύμφωνα με τις φήμες, θα διαθέτει under-screen camera και θα υποστηρίζει το S-Pen. Η υποστήριξη S-Pen αποδεικνύεται, μάλιστα, πρόκληση για τη Samsung, καθώς πρέπει να διασφαλιστεί ότι το UTG θα είναι αρκετά ισχυρό ώστε να αντιστέκεται στις γρατζουνιές από το S-Pen, ενώ, ταυτόχρονα, θα παραμείνει αρκετά λεπτό ώστε να είναι εύκαμπτο για ένα foldable.

Το Galaxy Z Fold Lite, από την πλευρά του, θα αποτελέσει την προσπάθεια της Samsung να κυκλοφορήσει ένα πιο οικονομικό foldable smartphone, ενώ αναμένεται να έχει τα ίδια μεγέθη οθόνης με το Galaxy Z Fold 2.

Το Galaxy Z Flip 2, τέλος, θα έχει την ίδια εσωτερική οθόνη 6,7 ιντσών με το αρχικό Galaxy Z Flip, ωστόσο το μέγεθος της εξωτερικής του οθόνης θα αυξηθεί, από μικρή οθόνη 1,1 ιντσών σε 3 ιντσών. Δεν θα υπάρχει μπροστινή κάμερα κάτω από την οθόνη, πράγμα που σημαίνει ότι η Samsung θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί punch-hole display.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τα Galaxy Z Flip 2 και Galaxy Z Fold 3 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2021, ενώ το Galaxy Z Fold Lite πιθανότατα στις αρχές του επόμενου έτους.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *