Τραγωδία στην Ινδία: Αγέλη από μαϊμούδες σκότωσε 5χρονη

cf84cf81ceb1ceb3cf89ceb4ceafceb1 cf83cf84ceb7cebd ceb9cebdceb4ceafceb1 ceb1ceb3ceadcebbceb7 ceb1cf80cf8c cebcceb1cf8acebccebfcf8dceb4
facebookmonkey

Ινδία: Η μικρή Narmada έπαιζε με φίλους της, όταν δέχτηκε την επίθεση από τα ζώα δίπλα στον ποταμό Nakatiya.

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ινδία, όπου ένα πεντάχρονο κοριτσάκι έχασε με φρικτό τρόπο τη ζωή του μετά από επίθεση αγέλης μαϊμούδων.

Η μικρή Narmada έπαιζε με τους συνομηλίκους του κοντά στον ποταμό Nakatiya στην περιοχή Uttar Pradesh, όταν τους επιτέθηκαν ένα μεγάλο κοπάδι αγριεμένων μαϊμούδων.

Οι κάτοικοι του χωριού έσπευσαν να βοηθήσουν τα παιδιά που άρχισαν να ουρλιάζουν για βοήθεια και κατάφεραν να πάρουν τη τραυματισμένη Narmada από τις μαϊμούδες.

Ο πατέρας της Nand Kishore περιέγραψε πώς η κόρη του, το μικρότερο από τα τρία παιδιά, φώναζε για βοήθεια όταν ήρθε στο σημείο της επίθεσης.

Το ματωμένο παιδί είχε τραύματα από δαγκώματα σε όλο του το σώμα και παρόλο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δεν κατάφερε να επιβιώσει από τα τραύματα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Bithri Chenpur Ashok Kumar δήλωσε: «Η οικογένεια θα λάβει αποζημίωση βάσει του νόμου για αυτές τις τραγωδίες».

«Οι ντόπιοι ζήτησαν τη θανάτωση τον μαϊμούδων με παγίδες. Έχουμε προτείνει να ζητήσουν βοήθεια από το δασαρχείο για το πώς να ενεργήσουν», πρόσθεσε.

Η επίθεση που άφησε νεκρό το πεντάχρονο κοριτσάκι είναι η τελευταία τραγωδία που προκάλεσαν μαϊμούδες στην Ινδία, όπου ο πληθυσμός των ζώων υπολογίζεται σε περίπου 50 εκατομμύρια.

Τον Δεκέμβριο τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι παρακολούθησαν πως άλλη αγέλη μαϊμούδων κατασπάραξε περισσότερα από 200 σκυλιά στο χωριό Majalgaon της Μαχαράστρα, μερικά από τα οποία τα μεταφέραν σε πολυώροφα κτίρια για να τα πετάξουν στο έδαφος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.