Τραγωδία: 12χρονο παιδί αυτοκτόνησε λόγω της κατάθλιψης που του προκάλεσε το lockdown

cf84cf81ceb1ceb3cf89ceb4ceafceb1 12cf87cf81cebfcebdcebf cf80ceb1ceb9ceb4ceaf ceb1cf85cf84cebfcebacf84cf8ccebdceb7cf83ceb5 cebbcf8cceb3

Screenshot 1 28

Screenshot 1 28

Τραγωδία: 12χρονο παιδί αυτοκτόνησε λόγω της κατάθλιψης που του προκάλεσε το lockdown

O 12χρονος Hayden Hunstable από το Τέξας κρεμάστηκε τρεις ημέρες πριν τα γενέθλιά του.

Σύμφωνα με τον πατέρα του το αγόρι ένιωθε «λυπημένο και μόνο» λόγω του lockdown για τον κορονοϊό.

Όπως είπε ο μικρός Hayden δεν μπορούσε να διαχειριστεί την απομόνωση και την κατάθλιψη που προκάλεσαν τα αυστηρά μέτρα λόγω του κορονοϊού.

Τον Hayden βρήκε νεκρό μέσα στο δωμάτιό του η 9χρονη αδερφή του τον περασμένο Απρίλιο.

«Ο κορονοϊός σκότωσε τον γιο μου. Πιστεύω ότι θα ήταν ζωντανός σήμερα αν δεν είχε υπάρξει ο κορονοϊός. Δεν είχα αντιληφθεί ότι έδινε μάχη με την κατάθλιψη. Ήταν ένα χαρούμενο παιδί που τον αγαπούσαν φίλοι και συγγενείς» δήλωσε ο τραγικός πατέρας του 12χρονου.

Μιλώντας για την αποφράδα 17η Απριλίου ο πατέρας του Hayden είπε ότι η ημέρα είχε ξεκινήσει τέλεια. «Του είχα δώσει ένα φιλί και τον αγκάλιασα αφού είχε βοηθήσει τον παππού του να φτιάξουν μια βλάβη. Όταν έφυγε ο πατέρας μου μείναμε εγώ, ο Hayden και η αδερφή του στο σπίτι. Ο Hayden ανέβηκε στο δωμάτιό του και μετά από λίγο ήρθε τρέχοντας η αδερφή του και μου είπε ότι κρεμάστηκε».

«Του έκανα μαλάξεις αλλά δεν μπορούσα να τον σώσω. Βίωσα κάτι τρομακτικό εκείνη την ημέρα και δεν εύχομαι σε κανέναν να το ζήσει. Έχω ακόμα εφιάλτες» κατέληξε ο τραγικός πατέρας.

hayden hunstable 2

hayden hunstable 2

O 12χρονος Hayden Hunstable με την αδερφή του

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *