Τσιμτσιλή για το «όχι» στη Μελέτη: Μην μας βάλουν να τσακωθούμε και μεταξύ μας

cf84cf83ceb9cebccf84cf83ceb9cebbceae ceb3ceb9ceb1 cf84cebf cf8ccf87ceb9 cf83cf84ceb7 cebcceb5cebbceadcf84ceb7 cebcceb7cebd

Θέση για την κατάσταση που προέκυψε ανάμεσα στην Σταματίνα Τσιμτισλή και την Ελεονώρα Μελέτη πήρε η πρώτη και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής η Σταματίνα είπε«όχι» στην Ελεονώρα Μελέτη και τα «Μεσάνυχτα», γιατί προτίμησε το «Direct» με τον Τάκη Χατζή. Πώς είναι όμως η αλήθεια σε όλη της την διάσταση. Η παρουσιάστρια του «Happy Day» απαντά, εξηγεί και ξεκαθαρίζει:

«Διάβασα σε ένα ρεπορτάζ ότι είπα «όχι» στην Ελεονώρα Μελέτη και «ναι» στον Τάκη Χατζή. Που όντως τώρα η συνάδελφος Ναταλία Ανδρικοπούλου δεν είπε κάτι ψευδές. Όντως είπα «ναι» στον Χατζή και «όχι» στην Ελεονώρα, αλλά ήταν θέμα χρονικής προτεραιότητας, δηλαδή, έτυχε ο Τάκης να με πάρει λίγο πριν τελειώσει το 2020, του είπα ότι θα έρθω. Και έτυχε και η Ελεονώρα μου το είπε μετά. Μην μας βάζουν να τσακωθούμε μεταξύ μας, εγώ με την Ελεονώρα έχω άψογη σχέση. (…) ‘Ήθελα να το ξεκαθαρίσω γιατί είναι περίεργες εποχές και δεν πρέπει να αφήνονται εντυπώσεις…» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει τη θέση της για το "όχι" στην Ελεονώρα Μελέτη

Ειδήσεις σήμερα: 

Aεροπορική τραγωδία στην Ινδονησία: Δύτες θα επιχειρήσουν σήμερα να ανασύρουν τα μαύρα κουτιά

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Ηράκλειο Αττικής

Πανδημία-Κίνα: Πάνω από 100 κρούσματα μετά από πέντε μήνες

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
meleti tsimtsili

ΠΗΓΗ

Αρέσει σε %d bloggers: