ΤΩΡΑ: «Ντού» της ΕΛ.ΑΣ. σε κτήριο στα Εξάρχεια – Επιχείρηση για συγκεντρωμένους

cf84cf89cf81ceb1 cebdcf84cebfcf8d cf84ceb7cf82 ceb5cebb ceb1cf83 cf83ceb5 cebacf84ceaecf81ceb9cebf cf83cf84ceb1 ceb5cebeceac
facebookektakto

Αστυνομική επιχείρηση σε κτήριο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Εξάρχεια για την σύλληψη συγκεντρωμένων.

Συνεχίζεται η ένταση στα Εξάρχεια. Η αστυνομία λίγο μετά τις 16:30 επενέβη για να διαλύσει ομάδα συγκεντρωμένων σε μέσα σε κτήριο της περιοχής.

[embedded content]

Να σημειωθεί ότι λίγη ώρα μετά τις 14:00 της Κυριακής το «θερμόμετρο» ανέβηκε επικίνδυνα στα Εξάρχεια. Ομάδα συγκεντρωμένων ατόμων, για να τιμήσουν τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2008, περικυκλώθηκε από την αστυνομία που εξαρχής έχει στόχο να μην επιτρέψει συναθροίσεις καθώς ισχύει η απαγόρευση συγκεντρώσεων που ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ..

Η ένταση δεν άργησε να κορυφωθεί, από τη στιγμή που η αστυνομία επιχείρησε να διαλύσει τη συγκέντρωση. Με την πρώτη κίνηση των δυνάμεων της αστυνομίας προς τους συγκεντρωμένους ξεκίνησαν τα επεισόδια, τα οποία κράτησαν για λίγα λεπτά.

Οι συγκεντρωμένοι, ωστόσο, δεν πτοήθηκαν και αρκετοί εξ αυτών συνεχίζουν να βρίσκονται στην πλατεία Εξαρχείων. «Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη, δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη», είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στις εκδηλώσεις που γίνονται από το πρωί.

Περισσότερα σε λίγο…

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *