«Τώρα»: Η συνεργασία Greg, Dj Paco και Teo Tzimas – Από το TikTok στις πρώτες θέσεις του YouTube

cf84cf8ecf81ceb1 ceb7 cf83cf85cebdceb5cf81ceb3ceb1cf83ceafceb1 greg dj paco cebaceb1ceb9 teo tzimas ceb1cf80cf8c cf84cebf
Greg Dj Paco Teo Tzimas Tora video 138

Από το TikTok στις πρώτες θέσεις του YouTube.

Ο ανερχόμενος Greg ένωσε τις δυνάμεις του με τους hitmakers Dj Paco και Teo Tzimas στο «Tora».

Όλα ξεκίνησαν από ένα μία δημοσίευση στο TikTok.

Πιστά ενεργός στην δημοφιλή πλατφόρμα, ο Greg ανέβασε πριν από περίπου ενάμιση μήνα ένα απόσπασμα από το ακυκλοφόρητο «Τώρα» και μέσα σε λίγες ημέρες αναδημοσιεύτηκε εκατοντάδες φορές.

Δείτε το βίντεο του Greg στο TikTok εδώ.

Το «Τώρα», το οποίο φέρει την υπογραφή των Dj PaCo και Teo Tzimas, κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και εμφανίστηκε κατευθείαν στο Top50 του chart του Spotify για την Ελλάδα, αλλά και στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο YouTube.

Μέχρι σήμερα, για τη συνεργασία των Greg, Dj PaCo και Teo Tzimas έχουν δημιουργηθεί πάνω από 3.500 βίντεο στο TikTok και το «Τώρα» αποτελεί ένα από τα πιο hot trends των τελευταίων εβδομάδων.

Το music video για το «Τώρα», σε σκηνοθεσία του Jim Georgantis, έχει ξεπεράσει τις 400.000 προβολές στο YouTube σε μόλις τρεις ημέρες από την κυκλοφορία του.

Το νέο single «Τώρα» των Greg, Dj PaCo και Teo Tzimas κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Lemon Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[embedded content]

ΠΗΓΗ