Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι: Συγκεντρώθηκαν σε χρόνο μηδέν τα χρήματα για το ταξίδι ζωής του Αλέξανδρου

cf85cf80ceaccf81cf87cebfcf85cebd ceb1cebacf8ccebcceb7 ceaccebdceb8cf81cf89cf80cebfceb9 cf83cf85ceb3cebaceb5cebdcf84cf81cf8eceb8ceb7

safe image 240

safe image 240

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι: Συγκεντρώθηκαν σε χρόνο μηδέν τα χρήματα για το ταξίδι ζωής του Αλέξανδρου

Χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από 72 ώρες για να αποδείξουμε ότι η αλληλεγγύη ξεπερνά κάθε δυσκολία.

Το κύμα αγάπης σε όλη την Ελλάδα για τον 8χρονο Αλέξανδρο από τη Μακρακώμη, στάθηκε ικανό σε μικρό χρονικό διάστημα να συγκεντρωθούν τα 75.000 ευρώ που χρειάζεται προκειμένου να ταξιδέψει στην Αμερική και να υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση που δύναται να του αλλάξει τη ζωή.

Η επέμβαση λέγεται Selected Dorsal Rizotomy (Εκλεκτική Ραχιαία Ριζοτομή), και πρόκειται για παρέμβαση στον σπονδυλικό σωλήνα. Μετά θα ακολουθήσει και δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο ίδιο κέντρο. Οι γιατροί εικάζουν πως μετά τις δύο επεμβάσεις και με καθημερινή φυσιοθεραπεία για περίπου ένα έτος ο Αλέξανδρος θα πετάξει τους κηδεμόνες που έχει και στα δύο πόδια και θα περπατά με μπαστούνι.

Διαβάστε τι έγραψαν οι δύο γονείς προκειμένου να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους σε όλους γνωστούς και αγνώστους που συνέβαλαν ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα του παιδιού τους:

«”Είμαστε άνθρωποι, όσο είμαστε συνάνθρωποι” είπε κάποτε ο Γιάννης Ρίτσος. Αυτό αποδείξατε όλοι εσείς, ανώνυμοι και επώνυμοι που σταθήκατε δίπλα στο μικρό μας Αλέξανδρο και σε μας τους γονείς του, δίνοντας μας τη δυνατότητα να μεταβούμε στην Αμερική για τις απαιτούμενες επεμβάσεις αλλά και να εξασφαλίσουμε την αποθεραπεία του παιδιού μας που θα διαρκέσει περίπου 2 χρόνια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρατε, η οποία είναι ήδη αρκετή για να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα».

CEBBCEBFCEB3CEB1CF81CEB9CEB1CF83CEBCCF8CCF821

CEBBCEBFCEB3CEB1CF81CEB9CEB1CF83CEBCCF8CCF821

πηγή: lamiareport.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *