Υπολογιστές ιατρικού τύπου στην διάθεση της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από τον Όμιλο Olympia

cf85cf80cebfcebbcebfceb3ceb9cf83cf84ceadcf82 ceb9ceb1cf84cf81ceb9cebacebfcf8d cf84cf8dcf80cebfcf85 cf83cf84ceb7cebd ceb4ceb9ceacceb8

OLYMPIA LOGO

Δεκαεπτά ηλεκτρονικούς υπολογιστές ιατρικού τύπου αναρτημένους σε τροχήλατα καθώς και τεχνολογικό εξοπλισμό παρέδωσε πρόσφατα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Όμιλος Olympia, στο πλαίσιο της μεγάλης δωρεάς προς το κυπριακό δημόσιο για αντιμετώπιση της πανδημίας, ύψους 250.000 ευρώ,  την οποία είχε εξαγγείλει τον περασμένο Μάιο.

Οι υπολογιστές ενσωματώθηκαν ήδη πάνω στα τροχήλατα και μετά την εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος από τους λειτουργούς του δημόσιου νοσηλευτηρίου παραδόθηκαν για χρήση στη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η εγκατάσταση των υπολογιστών έγινε μάλιστα σε μια περίοδο αυξημένων αναγκών για τη ΜΕΘ, η οποία απέκτησε ένα ισχυρό εφόδιο για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που επιτελεί.

Υπενθυμίζεται ότι η δωρεά του Ομίλου Olympia υλοποιείται διαμέσου των θυγατρικών του εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο (Public, Westnet, SoftOne) και αφορά την προσφορά ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού. Πέρα από τον ιατρικό εξοπλισμό, έχουν χορηγηθεί επίσης tablets σε μαθητές για την διευκόλυνση της τηλεκπαίδευσης, ενώ ενισχύθηκε με τεχνολογικό εξοπλισμό το έργο συνδέσμων και φορέων.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *