Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: 116 προσλήψεις υπαλλήλων – Ποιους αφορά

cf85cf80cebfcf85cf81ceb3ceb5ceafcebf cf88ceb7cf86ceb9ceb1cebaceaecf82 ceb4ceb9ceb1cebacf85ceb2ceadcf81cebdceb7cf83ceb7cf82 116 cf80cf81
facebookypourgeio

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση οργανικών μονάδων με 116 υπαλλήλους απευθύνει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στο πλαίσιο αυτό, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα προβεί στην απόσπαση μονίμων ή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) υπαλλήλων, που υπηρετούν σε φορείς της Γενικής Κυβέρνησης ή του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, εν όψει των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών και της ύπαρξης κενών οργανικών θέσεων.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα, οι πράξεις αποσπάσεων διενεργούνται, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων, με απόφαση του υπουργού Επικρατείας, που είναι αρμόδιος για τη διοίκηση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει διετή τουλάχιστον υπηρεσία, να μην συντρέχει στο πρόσωπό τους οποιοδήποτε κώλυμα απόσπασης από γενική ή ειδική διάταξη, και να μην υφίσταται σε βάρος τους εκκρεμής ποινική ή πειθαρχική δίωξη.

Η χρονική διάρκεια των αποσπάσεων είναι τριετής με δυνατότητα παράτασης για μία επιπλέον τριετία, ενώ η δαπάνη μισθοδοσίας των αποσπώμενων υπαλλήλων θα βαρύνει τον φορέα προέλευσης.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης αφορά στην πλήρωση, με απόσπαση, των ακόλουθων θέσεων:

35 θέσεις στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης,
27 θέσεις στη Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών,
44 θέσεις στη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων,
10 θέσεις στις Υπηρεσίες υπαγόμενες στον υπηρεσιακό γραμματέα,

Βάσει της πρόσκλησης, ως ουσιαστικά προσόντα, που θα συνεκτιμηθούν για την τελική επιλογή, είναι ιδίως:

Μεταπτυχιακοί ή Διδακτορικοί τίτλοι σπουδών
Αποφοίτηση από τη Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης
Εργασιακή εμπειρία

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *