Υπόθεση Φουρθιώτη: Απορρίφθηκε το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής

cf85cf80cf8cceb8ceb5cf83ceb7 cf86cebfcf85cf81ceb8ceb9cf8ecf84ceb7 ceb1cf80cebfcf81cf81ceafcf86ceb8ceb7cebaceb5 cf84cebf ceb1ceafcf84
facebookmenios9421sk

Απορρίφθηκε το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής του Μένιου Φουρθιώτη με το οποίο ζητούσε από το Συμβούλιο της Επικρατείας να «παγώσει» την πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. που μείωσε ορισμένα μέτρα ασφαλείας τα οποία είχαν αποφασιστεί για την προστασία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος του Δ΄ Τμήματος του ΣτΕ απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής, καθώς η λήψη και η άρση μέτρων προστασίας και ασφαλείας προσώπων γίνεται από τα αρμόδια όργανα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά από εκτίμηση πραγματικών γεγονότων και κινδύνων σε συνδυασμό με το δημόσιο συμφέρον.

Τα αρμόδια όργανα του εν λόγω υπουργείου προβαίνουν στις σχετικές σταθμίσεις των γεγονότων και των περιστάσεων στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας.

Κατά συνέπεια, η πρόεδρος του Δ´ τμήματος φέρεται να κατέληξε ότι δεν συντρέχει λόγος χορήγησης προσωρινής διαταγής για την αναστολή εκτέλεσης της προσβαλλόμενης πράξης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Πλέον, αναμένεται το θέμα να εξετασθεί κατά τη συζήτηση του αίτησης αναστολής, που έχει επίσης υποβάλλει ο παρουσιαστής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραϊβάζ: Έτσι δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο – Άδειασαν πάνω του μια γεμιστήρα

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *