Φάρμα: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι

cf86ceaccf81cebcceb1 ceb1cf85cf84ceae ceb7 cf80ceb1ceafcebacf84cf81ceb9ceb1 ceb1cf80cebfcf87cf8ecf81ceb7cf83ceb5 ceb1cf80cf8c cf84cebf
farma

Μία δυνατή δοκιμασία αποχώρησης υπήρξε χθες στη Φάρμα κι ήταν γυναικεία υπόθεση. Νωρίτερα αρχηγός ανάμεσα στην Κυριακή Κατσογρεσάκη και στην Φένια Τσικιτίκου κατάφερε να είναι η πρώτη, η οποία με την σειρά της υπέδειξε όχι τους υπηρέτες στο αγρόκτημα αλλά την πρώτη μονομάχο. Η ίδια κατέληξε στην Μαρία Μιχαλοπούλου κι η τελευταία με την σειρά της υπέδειξε ως δεύτερη μονομάχο την Φένια Τσικιτίκου, η οποία ένιωσε ότι η Μαρία θέλει να της κάμψει το ηθικό, λέγοντάς της ότι είναι κουρασμένη. Οι δύο παίκτριες έπρεπε για άλλη μια φορά να δείξουν συγκέντρωση, ταχύτητα κι ευστροφία για να ανταπεξέλθουν στους γύρους των δοκιμασιών αλλά μόνο μία κατάφερε να έχει τον καλύτερο χρόνο κι άρα να πάρει τη νίκη.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου παραμένει στην Φάρμα, κερδίζοντας μάλιστα όλες τις δοκιμασίες και κατά κράτος την αντίπαλό της. Η Φένια Τσικιτίκου ήταν αυτή που αποχώρησε από το αγρόκτημα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbp8ojxtbjap-sf)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

farma

ΠΗΓΗ