Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ

cf86ceaccf81cf83ceb1 cf84cebf cf84ceb7cebbceb5cf86cf8ecebdceb7cebcceb1 ceb3ceb9ceb1 ceb2cf8ccebcceb2ceb1 cf83cf84cebf ceb5cebccf80ceac
Clipboard01 53

Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, η αστυνομία της Νέας Υόρκης φέρεται να εξετάζει απειλή για βόμβα στο Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ.

Bomb threat reported at Empire State Building in NYC as police investigate https://t.co/Ne6hj2BE7Q pic.twitter.com/q5YfLJzkHQ

Άγνωστος τηλεφώνησε στο «911» (υπηρεσία έκτακτης ανάγκης) υποστηρίζοντας πως «σύντομα» θα ενεργοποιηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομίας της Νέας Υόρκης, δυνάμεις της οποίας κινητοποιήθηκαν, σπεύδοντας στο σημείο, ενώ για λόγους ασφαλείας αποκλείστηκε η περιοχή για πεζούς και οχήματα.

Το ειδικό κλιμάκιο εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών εξέτασε έτσι εξονυχιστικά το εμβληματικό κτίριο της αμερικανικής μεγαλούπολης, χωρίς ωστόσο να εντοπίσει κάτι ύποπτο.

Ως εκ τούτου το περιστατικό θεωρήθηκε λήξαν, ενώ το τηλεφώνημα πιθανότατα επρόκειτο για φάρσα.

Η απειλή έρχεται πάντως μόλις δύο ημέρες μετά από μια τεράστια έκρηξη που συγκλόνισε το κέντρο του Νάσβιλ ανήμερα των Χριστουγέννων.

Είχε προηγηθεί ηχογραφημένο μήνυμα που προειδοποιούσε όσους βρίσκονταν κοντά στο σημείο να το εγκαταλείψουν.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *