Φήμες θέλουν την Apple να σταματάει την παραγωγή του iPhone 12 Mini!

cf86ceaecebcceb5cf82 ceb8ceadcebbcebfcf85cebd cf84ceb7cebd apple cebdceb1 cf83cf84ceb1cebcceb1cf84ceacceb5ceb9 cf84ceb7cebd cf80ceb1cf81

To iPhone 12 Mini, αν και αρχικά οι tech reviewers το υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, με τα πρώτα reviews να είναι θετικά, ωστόσο δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι συνέβη και το ίδιο με τους καταναλωτές, καθώς ο «Βενιαμίν» των νέων iPhone πραγματοποίησε εξαιρετικά χαμηλές πτήσεις. Η Apple ενδεχομένως επιχείρησε να επαναλάβει την επιτυχία του iPhone SE, ωστόσο οι πωλήσεις δείχνουν ότι η κίνηση αυτή δεν της βγήκε, για αυτό και σύμφωνα με τον γνώστη της αγοράς και αναλυτή της JP Morgan, William Yang, η Apple ενδέχεται να σκέφτεται πλέον τον τερματισμό της παραγωγής του iPhone 12 Mini μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

iPhone 12 Mini 1

Σύμφωνα με τα όσα πιστεύει ο εν λόγω αναλυτής, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, η Apple εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παύσει την παραγωγή του Mini, μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2021. Αυτό συμβαίνει γιατί τα στοιχεία των πωλήσεων από τις άλλες συσκευές δείχνουν ότι τα υπόλοιπα μοντέλα ξεπερνούν κατά πολύ το Mini. Αν και ένα Mini μοντέλο μπορεί για κάποιους users να επιτρέπει ευκολότερα τον χειρισμό με το ένα χέρι, παρόλα αυτά η μπαταρία του δεν βρίσκεται στα επίπεδα των μεγάλων αδελφών του, ενώ η πιο φθηνή εναλλακτική του iPhone SE φαντάζει πολύ πιο συμφέρουσα για τους καταναλωτές. Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω και εάν τελικά η Apple πάρει την απόφαση να τερματίσει την παραγωγή του iPhone 12 Mini, μάλλον πολύ δύσκολα θα δούμε ένα Mini για την οικογένεια των iPhone 13. 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *