Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή εμφάνιση σε βραδινή έξοδο και ένα μήνυμα όλο νόημα

cf86ceb1ceafceb7 cf83cebacebfcf81ceb4ceac ceb7 ceb5cebdcf84cf85cf80cf89cf83ceb9ceb1cebaceae ceb5cebccf86ceaccebdceb9cf83ceb7 cf83ceb5
skorda dance

Η Φαίη Σκορδά, μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, έχει ανάγκη από ξεκούραση και στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές εδώ και λίγες μέρες, και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στα social media.

Όπως κάθε χρόνο, η Φαίη Σκορδά πρόκειται να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στη Χαλκιδική μαζί με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.

Προς το παρόν, τα δύο αγόρια βρίσκονται στην Τήνο μαζί με τον πατέρα τους, Γιώργο Λιάγκα, και έτσι η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση.

Δίχως να αποκαλύψει σε ποιο μέρος βρίσκεται, η οικοδέσποινα του “Πρωινού” μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου της για φαγητό, η Φαίη Σκορδά έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της, ενώ δεν δίστασε να φάει με… τα χέρια.

Την εν λόγω ανάρτηση συνόδευσε με ένα μήνυμα όλο νόημα: «Υπάρχει πάντα αυτό το καλοκαίρι που σε αλλάζει».
Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Φαίη Σκορδά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ