Φθιώτιδα: Έβαλαν για τρίτη φορά σε λάθος σχολικό μαθήτρια Δημοτικού

cf86ceb8ceb9cf8ecf84ceb9ceb4ceb1 ceadceb2ceb1cebbceb1cebd ceb3ceb9ceb1 cf84cf81ceafcf84ceb7 cf86cebfcf81ceac cf83ceb5 cebbceacceb8cebf
facebookfthiotida mathitria

Φθιώτιδα. Απίστευτο περιστατικό με μαθήτρια δημοτικού.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Φθιώτιδα, με μια μαθήτρια να μπαίνει σε λάθος σχολικό λεωφορείο, κάτι που όμως δεν συνέβη για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, στην αρχή του σχολικού έτους, δύο μαθήτριες της πρώτης δημοτικού από την Τσούκα του Δήμου Μακρακώμης, δεν επέστρεψαν στο σπίτι τους, με τους γονείς τους να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Τελικά μετά από 1,5 ώρα αγωνίας τα κοριτσάκια είχαν εντοπιστεί στο λεωφορείο που επέστρεφε από Τυμφρηστό, καθώς τα είχαν βάλει σε λάθος γραμμή.

Το απαράδεκτο αυτό λάθος, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, δυστυχώς έγινε ξανά την Τετάρτη (9/2) με το ένα κοριτσάκι, καθώς ήταν μόνο του αυτή τη φορά από την Τσούκα. Ειδικότερα το αντιλήφθηκε ο οδηγός του λεωφορείου, όταν έφτασε στο Γυμνάσιο για να πάρει τα υπόλοιπα παιδιά και σε συνεννόηση με τον συνάδελφό του της άλλης γραμμής, το κοριτσάκι πήρε το σωστό λεωφορείο!

Πλέον όμως η μικρή φοβάται να πάει σχολείο, όπως λέει στο lamiareport.gt ο πατέρας της. Μάλιστα όπως μας είπε, δεν είναι η δεύτερη φορά αλλά η τρίτη που συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Συνέβη ακόμη μια φορά μετά το πρώτο περιστατικό του Σεπτεμβρίου και έδωσε ξανά τόπο στη οργή. Τώρα όμως είναι αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες. «Ας μην μπουν στον κόπο να μου δώσουν εξηγήσεις ή να ψάξουν για δικαιολογίες, θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου», ξεκαθαρίζει ο πατέρας του κοριτσιού, τονίζοντας την αγανάκτησή του για όσα συνέβησαν σε βάρος του παιδιού του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.