«Φορέστε μάσκες ακόμα και στα σπίτια σας»: Η μεγάλη πόλη που καλεί τους κατοίκους της να εφαρμόσουν το μέτρο

cf86cebfcf81ceadcf83cf84ceb5 cebcceaccf83cebaceb5cf82 ceb1cebacf8ccebcceb1 cebaceb1ceb9 cf83cf84ceb1 cf83cf80ceafcf84ceb9ceb1 cf83

Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να δείχνει απειλητικά τα δόντια της και ο καθένας προσπαθεί να προστατευτεί όπως νομίζει καλύτερα.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν οι κάτοικοι του Λος Άντζελες συμβουλεύονται πια να φορούν τη μάσκα τους ακόμα και μέσα στο σπίτι, όταν μένουν με άτομο που ανήκει σε ευάλωτη ομάδα.

Την ανακοίνωση έκανε τη Δευτέρα η υγειονομική επικεφαλής της κομητείας του Λος Άντζελες για τη διαχείριση της πανδημίας, Dr. Barbara Ferrer, καλώντας τους πολίτες να μη βγάζουν τη μάσκα τους όταν στο σπίτι υπάρχει άνθρωπος που ανήκει σε ευπαθή ομάδα.

AP 20117712066108

«Σήμερα, επειδή υπάρχει τόσο μεγάλη εξάπλωση, προτείνουμε στον κόσμο να φορά τις μάσκες του ακόμα και όταν είναι μέσα στο σπίτι του. Αυτό θα δώσει άλλο ένα στρώμα προστασίας», δήλωσε η ίδια στη συνέντευξη Τύπου.

Η αυξημένη αυτή προστασία κρίνεται απαραίτητη για τους υγειονομικούς υπαλλήλους, αλλά και για όσους κάνουν δουλειές που είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας.

Στο Λος Άντζελες, 10 άνθρωποι βγαίνουν θετικοί στον κορονοϊό ανά λεπτό, σύμφωνα με τα στατιστικά του σταθμού KABC…

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: