Φωτιές: Στην 112 Πτέρυγα Μάχης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος – Μήνυμα ετοιμότητας κι ασφάλειας

cf86cf89cf84ceb9ceadcf82 cf83cf84ceb7cebd 112 cf80cf84ceadcf81cf85ceb3ceb1 cebcceaccf87ceb7cf82 cebf ceb1cf81cf87ceb7ceb3cf8ccf82 ceb3

Φωτιά – Όλες οι ειδήσεις: ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, με τον Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού να τον συνοδεύει μεταξύ άλλων, δίνοντας μήνυμα ετοιμότητας και ασφάλειας στους πιλότους που επιχειρούν στις πυρκαγιές.

Την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, επισκέφθηκε την 112 Πτέρυγα Μάχης (112 ΠΜ) στην Ελευσίνα, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) Υποπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Βαγενά και το 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού (2ο ΣΥΑΣ), συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού (ΔΑΣ) του ΓΕΣ Υποστράτηγο Γεώργιο Κουμεντάκο.

Κατά την επίσκεψή του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνομίλησε με τους χειριστές των ιπτάμενων μέσων, μεταξύ των οποίων και κάποιοι που μόλις είχαν προσγειωθεί από τα μέτωπα της πυρκαγιάς, τους μηχανικούς αεροσκαφών και ελικοπτέρων καθώς και με το λοιπό προσωπικό υποστήριξης εδάφους, τους οποίους ευχαρίστησε για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει έως τώρα στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ανταποκρινόμενοι στις υψηλές απαιτήσεις, πολλές φορές αγγίζοντας τα όρια των φυσικών τους αντοχών. Τόνισε επίσης ότι ο αγώνας που δίνουν αδιάκοπα τις τελευταίες ημέρες τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επεσήμανε την σπουδαιότητα της απαρέγκλιτης τήρησης των μέτρων και των κανόνων ασφαλείας καθώς και τη συνεχή εγρήγορση καθ΄ όλη την διάρκεια της εκτέλεσης των αποστολών τους.

Στην 112 ΠΜ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με προσωπικό της Γαλλίας, το οποίο μόλις είχε επιστρέψει από αποστολή πυρόσβεσης και το οποίο συνδράμει την χώρα μας στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, εκφράζοντας τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχαριστίες του.

Δείτε βίντεο από επιχειρήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων στις πυρκαγιές

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε ανοίγουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο – Πώς θα γίνει η επιστροφή στα θρανία

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *