Χάρης Βαρθακούρης: Ο Alpha δεν φέρθηκε δίκαια στη γυναίκα μου

cf87ceaccf81ceb7cf82 ceb2ceb1cf81ceb8ceb1cebacebfcf8dcf81ceb7cf82 cebf alpha ceb4ceb5cebd cf86ceadcf81ceb8ceb7cebaceb5 ceb4ceafcebaceb1

Στα παρασκήνια του Big Brother βρέθηκε η κάμερα του Ευτυχείτε και ο Χάρης Βαρθακούρης χωρίς φόβο και πάθος τα είπε όλα. Αναφέρθηκε τόσο στο ριάλιτι όσο και στη συνεργασία της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη με τον ALPHA.

«Θεωρώ πως ο ALPHA δεν έχει φερθεί στην Αντελίνα δίκαια. Αυτό θα πω. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου και μπορεί να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανέθεταν. Το πιστεύω. Τώρα στη συγκεκριμένη ώρα, στο συγκεκριμένο κόνσεπτ και στο συγκεκριμένο κανάλι φέτος – και μιλάω σαν θεατής βλέπουμε ότι δεν τους κάθονται πολύ τα πειράματα. Άκουσα ότι ο ALPHA δεν έστειλε κάμερα σε κάποια εκδήλωση που ήταν τιμώμενο πρόσωπο η Ελένη Μενεγάκη, δεν γνώριζα ότι δεν κατέβασε και όλες τις εκπομπές της, άγνωσται αι βουλαί του κυρίου», πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο παρουσιαστής του Big Brother και συνέχισε: «Τι να πω τώρα… Αν με ρωτούσες να πω την άποψη μου, θεωρώ ότι είναι ατυχές και φάουλ. Όταν στέλνουν κάμερες όλα τα κανάλια και όταν ένας άνθρωπος έχει δώσει πολύ ψωμί σε αυτό το κανάλι».

Χάρης Βαρθακούρης: "Ο ALPHA δεν φέρθηκε δίκαια στην Αντελίνα"

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
varthakouris Antelina

ΠΗΓΗ