Χάρης Ρώμας: Αντικατέστησα ηθοποιό – αρνητή του εμβολίου – «Έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα»

cf87ceaccf81ceb7cf82 cf81cf8ecebcceb1cf82 ceb1cebdcf84ceb9cebaceb1cf84ceadcf83cf84ceb7cf83ceb1 ceb7ceb8cebfcf80cebfceb9cf8c
xaris romas intime scaled

Ο Χάρης Ρώμας χρειάστηκε να αντικαταστήσει έναν από τους αγαπημένους του ηθοποιούς στον θίασό τους, καθώς ήταν αρνητής του εμβολίου κατά του κορονοϊού. «Δεν μπορώ να κάνω σκόντο, όσο και να αγαπάω κάποιον» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στο MEGA. 

«Θα ήταν πρόβλημα να έχω στον θίασο ηθοποιό, που είναι αρνητής του εμβολίου. Και ήταν ένας. Υπήρξε ένας ηθοποιός, που ήταν αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα. Όχι ότι δεν τον αγαπούσα, τον αγαπώ ακόμα και θα τον αγαπώ πάντα», δήλωσε o Χάρης Ρώμας. 

Στην συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε και το λόγο, για τον οποίο δεν συμβιβάστηκε με τα rapid test και απομάκρυνε τον συνάδελφό του από τον θίασο. «Έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα και στους άλλους, αλλά και τους τεχνικούς, που αποφάσισαν μετά από παράκλησή μου να εμβολιαστούν. Εγώ δεν το έκρυψα ποτέ, έχω σπουδάσει ιατρική, δεν μπορώ να κάνω σκόντο, όσο και να αγαπάω κάποιον. Ούτε καν με rapid test. Του έδωσα μια περίοδο αρκετά μεγάλη για να το σκεφτεί και μετά αντικαταστάθηκε», είπε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ