Χάρης Σώζος: «Γύρισα» – Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα του ηθοποιού μετά το σοβαρό τροχαίο

cf87ceaccf81ceb7cf82 cf83cf8eceb6cebfcf82 ceb3cf8dcf81ceb9cf83ceb1 ceb1cf85cf84cf8c ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf84cebf cf80
xaris sozos

Ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Σώζος, στα τέλη Ιανουαρίου είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή του, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Σώζος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook, μετά από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Υπεθυμίζεται ότι στα τέλη Ιανουαρίου ο ηθοποιός είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή του στην περιοχή του Παγκρατίου, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», πριν λίγες ώρες έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κάνοντας γνωστό στους διαδικτυακούς του φίλους πως πλέον είναι καλά και αναρρώνει ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για τα μηνύματα αγάπης που έχει δεχτεί.

“ΓΥΡΙΣΑ !!! Μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχα (αποφεύγοντας τα χειρότερα) επέστρεψα και αναρρώνω. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την συμπαράσταση και τις ΕΥΧΕΣ σας!!! Ήξερα ότι είμαι αγαπητός αλλά δεν είχα φανταστεί το πόσο!

Σας ευχαριστώ επίσης για τις ευχές σας, για την ονομαστική εορτή μου! Πραγματικά νιώθω βαθύτατα συγκινημένος!!!” έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σώζος.

ΠΗΓΗ