Χάρις Αλεξίου και Onirama δίνουν νέα πνοή στο «Ξημερώνει»

cf87ceaccf81ceb9cf82 ceb1cebbceb5cebeceafcebfcf85 cebaceb1ceb9 onirama ceb4ceafcebdcebfcf85cebd cebdceadceb1 cf80cebdcebfceae cf83cf84
onirama haris alexiou 163739966

Το χθες και το σήμερα ενώνει η δισκογραφική σύμπραξη των Onirama με τη Χάρις Αλεξίου.

Οι Onirama και η Χάρις Αλεξίου παρουσιάζουν μία νέα και ιδιαίτερα ξεχωριστή εκτέλεση του τραγουδιού «Ξημερώνει», γεμάτη έντονα συναισθήματα και εικόνες.

Η Χάρις Αλεξίου αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την ιδέα του συγκροτήματος και βρέθηκαν μαζί στο studio για την επιμέλεια της νέας εκτέλεσης, όπου οι Onirama ένωσαν τη φωνή του Θοδωρή Μαραντίνη με την πρωτότυπη συγκινητική ερμηνεία της.

Η δημιουργική διαδικασία αποτυπώνεται με στοιχεία κινηματογραφικού χαρακτήρα στο music video του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μαρινόπουλου και παραγωγή της Marni Films.

Το «Ξημερώνει» είναι ένα διαχρονικό τραγούδι σε μουσική του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή και σε στίχους της ίδιας της Χάρις Αλεξίου, το οποίο κυκλοφόρησε το 1980 ως μέρος του ομώνυμου δίσκου.

Την παραγωγή, την ενορχήστρωση σε αυτή νέα εκτέλεση επιμελήθηκαν οι Onirama.

Το νέο single αποτελεί προπομπό του επικείμενου επετειακού δίσκου των Onirama, ο οποίος θα περιλαμβάνει συμπράξεις με αγαπημένους καλλιτέχνες, ορίζοντας μια νέα εποχή για το συγκρότημα, με περίσσιο ρομαντισμό, φαντασία και ανεξάντλητη ενέργεια, εμπνεόμενοι από το δυναμικό παρελθόν, το ονειρικό παρόν και όραμα για το μέλλον.

Το single «Ξημερώνει» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal σε παραγωγή της YOLO Music.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ