Χάρι και Μέγκαν: Υποψηφιότητα έκπληξη στα βραβεία Emmy

cf87ceaccf81ceb9 cebaceb1ceb9 cebcceadceb3cebaceb1cebd cf85cf80cebfcf88ceb7cf86ceb9cf8ccf84ceb7cf84ceb1 ceadcebacf80cebbceb7cebeceb7
harry markl reuters scaled

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ είναι επίσημα υποψήφιοι για βραβείο Emmy το 2021. Οι δυο τους είναι υποψήφιοι στην κατηγορία Καλύτερης Ενημερωτικής Σειράς ή Ειδικού Προγράμματος για τη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξή του ζευγαριού, η οποία προβλήθηκε τον Μάρτιο, δεν αποκρύφθηκε τίποτα. Μίλησαν για τον χρόνο που πέρασαν με τη βασιλική οικογένεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, για τα ρατσιστικά σχόλια για το μεγαλύτερο παιδί τους, Άρτσι.

Η Μέγκαν μίλησε με λεπτομέρειες για την ψυχική της ασθένεια και τις αυτοκτονικές της σκέψεις. Αξίζει να σημειωθεί πως τη συνέντευξη είδαν περισσότεροι από 17 εκατομμύρια άνθρωποι την πρώτη νύχτα προβολής στις ΗΠΑ, ενώ το επόμενο βράδυ μεταδόθηκε και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Χάρι και η Μέγκαν διεκδικούν το βραβείο Emmy με αντίπαλους τις εκπομπές του Ντέιβιντ Λέτερμαν «My Next Guest Needs No Introduction», «United Shades of America W. Kamau Bell», «VICE» και «Stanley Tucci: Searching for Italy».

Tα βραβεία Emmy

Τα Emmy awards απονέμονται σε πρόσωπα και προγράμματα που ξεχώρισαν τον περασμένο χρόνο στον τηλεοπτικό τομέα.

Τρεις συναφείς, αλλά ξεχωριστοί, οργανισμοί απονέμουν τα βραβεία: η Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών (Academy of Television Arts & Sciences – ATAS), η Εθνική Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών (National Academy of Television Arts and Sciences – NATAS) και η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών (International Academy of Television Arts and Sciences – IATAS).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ