Χήρος Πατέρας εγκατέλειψε τα πάντα για να φροντίσει την κόρη του που πάσχει απo εγκεφαλική παράλυση

cf87ceaecf81cebfcf82 cf80ceb1cf84ceadcf81ceb1cf82 ceb5ceb3cebaceb1cf84ceadcebbceb5ceb9cf88ceb5 cf84ceb1 cf80ceaccebdcf84ceb1 ceb3ceb9

bbczz

bbczz

Χήρος Πατέρας εγκατέλειψε τα πάντα για να φροντίσει την κόρη του που πάσχει απo εγκεφαλική παράλυση

Ο Βαντίμ έχασε τη γυναίκα του αμέσως μετά τον τοκετό και η νεογέννητη κόρη του διαγνώστηκε με εγκεφαλική παράλυση και υδροκεφαλία. Ο άνδρας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη δουλειά του για να μπορέσει να αφιερωθεί πλήρως στη φροντίδα της μικρής Σοφίας και παρά τις δυσκολίες δεν το βάζει κάτω.

Η μικρή Σοφία γεννήθηκε με υδροκεφαλία και εγκεφαλική παράλυση.

[embedded content]

Από τότε, ο Βαντίμ Βνούκοφ από το Νοβοσιμπίρσκ στη Ρωσία δεν έχει αφήσει ούτε στιγμή το πλευρό της κορούλας του και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τη βοηθήσει και να γίνει πιο δυνατή όσο το δυνατόν συντομότερα.

Η μητέρα του κοριτσιού πέθανε από καρκίνο σχεδόν αμέσως μετά τον τοκετό. Πρόλαβε να δει την κόρη της μόνο για μια φορά.

Επειδή το κορίτσι χρειάζεται συνεχή φροντίδα και παρακολούθηση, ο άνδρας έπρεπε να παραιτηθεί από τη δουλειά του ως επικεφαλής μηχανικού σχεδιασμού και τώρα η οικογένεια ζει με επιδόματα.

Αυτά τα χρήματα όμως δεν είναι αρκετά για να καλύψουν τα έξοδα για τις θεραπείες της μικρής και την πληρωμή του στεγαστικού δανείου.

Ο Βαντίμ αναγκάστηκε να μάθει να κάνει πολλά πράγματα μόνος του, όπως να κάνει φυσικοθεραπείες στη Σοφία.

Έχει αφιερωθεί πλήρως στην κορούλα του με την ελπίδα ότι θα τη βοηθήσει και σιγά σιγά θα τη δει να δυναμώνει.

Με συνεχείς και σταθερές θεραπείες υπάρχει η ελπίδα η Σοφία κάποια μέρα να μπορέσει να περπατήσει μόνη της.

Φιλανθρωπικές οργανώσεις βοήθησαν στη συγκέντρωση χρημάτων για την αποκατάσταση του κοριτσιού και για δύο ταξίδια για θεραπεία στην Κίνα.

Ο Βαντίμ δε χάνει την ελπίδα του και την πίστη του ότι κάποια στιγμή το κοριτσάκι του θα δυναμώσει και όπως αναφέρει, το όνειρό του είναι να χορέψει με την κόρη του στο γάμο της.

πηγή : sputniknews.gr

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: