«Χαζομαμά» η Cardi B – Λέει πως ο 4 μηνών γιος της μιλάει κανονικά

cf87ceb1ceb6cebfcebcceb1cebcceac ceb7 cardi b cebbceadceb5ceb9 cf80cf89cf82 cebf 4 cebcceb7cebdcf8ecebd ceb3ceb9cebfcf82 cf84ceb7
cardib son ape 0701

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η «χαζομαμά» Cardi B, η οποία είπε σε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram πως ο τεσσάρων μηνών γιος της μιλάει, επειδή είπε τις πρώτες του λέξεις.

Πριν δύο μήνες, η Card B πανηγύριζε το γεγονός ότι ο νεογέννητος γιος της πίνει μόνος του γάλα και τώρα η 29χρονη ράπερ μοιράστηκε στο Instagram πως μιλάει κανονικά. «Δεν υπερβάλλω, αυτό το μωρό μιλάει», είπε η καλλιτέχνις στο Instagram. «Σας το λέω αυτό σε ό,τι αγαπώ».

«Χθες, του λέμε: “Λατρεύεις τη μαμά; Ναι;”. Και τον ξαναρώτησα: “Λατρεύεις τη μαμά;” Και εκείνος απάντησε “Ναι!”» ενώ μετά πρόσθεσε ότι έβλεπε το παιδικό καρτούν Cocomelon όταν είπε «γεια».

[embedded content]

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι από την πανδημία. Δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό», πρόσθεσε η Cardi. «Αυτό είναι τρελό. Χρειάζομαι μια κάμερα στο δωμάτιό του 24/7». Στη συνέχεια γυρίζει στο παιδί και του λέει: «Μιλάς και μόλις έγινες 4 μηνών σήμερα. Μιλάς αληθινά».

[embedded content]

Ο επίσης ράπερ, Offset, και πατέρας των παιδιών της Cardi B ήταν μάρτυρας της ιδιαίτερης στιγμής, σύμφωνα με την ίδια. Οι δυο τους απέκτησαν τον γιο τους τον Σεπτέμβριο. Δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το όνομά του. Το ζευγάρι έχει επίσης την 3χρονη Kulture.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ