Χαμός με τη Βάνα Μπάρμπα και την ανάρτηση για τον Φιλιππίδη

cf87ceb1cebccf8ccf82 cebcceb5 cf84ceb7 ceb2ceaccebdceb1 cebccf80ceaccf81cebccf80ceb1 cebaceb1ceb9 cf84ceb7cebd ceb1cebdceaccf81cf84ceb7

Ένα post που έκανε η Βάνα Μπάρμπα στη σελίδα της στο Facebook με αφορμή την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης έβαλε… φωτιά στα social media το βράδυ του Σαββάτου (15.05.2021).

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίσει βαρύτατες κατηγορίες, για βιασμό αλλά και απόπειρα βιασμού και η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να τον υπερασπιστεί.

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια» έγραψε η ηθοποιός στο Facebook με τα σχόλια να είναι πολλά και οργισμένα για τη στήριξή της στον γνωστό κωμικό ηθοποιό.

vanabarba filippidis fb

vanabarba filippidis fb

Δείτε μερικά από τα σχόλια 

vanabarba filippidis fb2

vanabarba filippidis fb2 vanabarba filippidis fb3

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της έφεραν και ένα δεύτερο post, με τη Βάνα Μπάρμπα να υπερασπίζεται εκτός από τον Πέτρο Φιλιππίδη και αυτό που έγραψε νωρίτερα.

«Έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς (σ.σ. τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη) δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορεί τόσο φωτισμένοι άνθρωποι από ταλέντο.. να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε μαζί μου.. επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα μου.. σας ευχαριστώ» έγραψε.

vanabarba filippidis fb1

vanabarba filippidis fb1

Και πάλι βέβαια οι αντιδράσεις ήταν οργισμένες…

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα λέει κάτι ανάλογο. Παλιότερα είχε πει: «θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη εγώ ξέρετε είμαι και λίγο αντισυμβατική. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάτε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό, για έναν άνθρωπο που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Σας παρακαλώ. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη. Και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ