Χαμός! Παραπάνω από 19 εκατ. gamers απέκτησαν την free έκδοση του Battlefront 2 από το Epic Game Store!

cf87ceb1cebccf8ccf82 cf80ceb1cf81ceb1cf80ceaccebdcf89 ceb1cf80cf8c 19 ceb5cebaceb1cf84 gamers ceb1cf80ceadcebacf84ceb7cf83ceb1cebd cf84

Η κίνηση της EA και του Epic Games Store να δώσει ως δωρεάν download το Star Wars: Battlefront 2 στέφθηκε από πλήρη επιτυχία, σε σημείο που μόλις μία μέρα μετά την μοναδική αυτή προσφορά να… «γονατίσουν» οι servers. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι gamers τίμησαν και με το παραπάνω το συγκεκριμένο «δωράκι», γεγονός που μεταφράστηκε σε 19 και πλέον εκατομμύρια gamers!

Battlefront 2 1 1

Όχι δεν σας γελούν τα ματιά σας, καθώς ο συγκεκριμένος αριθμός αποτελεί «ρεκόρ», αν και αυτό υποψιαζόμαστε ότι συνέβη επειδή δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ ο αριθμός των παικτών που κατέβασαν το GTA V (όταν αυτό δόθηκε free πέρσι μέσω της γνωστής gaming πλατφόρμας). Στη δεύτερη θέση «επίσημα», βρίσκεται το Remnant: From the Ashes, το οποίο κατέβηκε παραπάνω από 10 εκατομμύρια φορές τον Αύγουστο που μας πέρασε. Σε αυτή τη φάση, οι gamers μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν το Galactic Civilizations III, το πραγματικά ανεξάντλητο 4X grand strategy game, το οποίο μπορεί να σας κρατήσει απασχολημένους για μια… αιωνιότητα (διαθέσιμο μέχρι τις 28/1 το απόγευμα).
ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *