Χανιώτισσα Tattoo Artist κάνει δωρεάν τατουάζ σε γυναίκες με μαστεκτομή

cf87ceb1cebdceb9cf8ecf84ceb9cf83cf83ceb1 tattoo artist cebaceaccebdceb5ceb9 ceb4cf89cf81ceb5ceaccebd cf84ceb1cf84cebfcf85ceacceb6 cf83ceb5

depositphotos 223922102 stock video needle tattoo machines inject a

depositphotos 223922102 stock video needle tattoo machines inject a

Χανιώτισσα Tattoo Artist κάνει δωρεάν τατουάζ σε γυναίκες με μαστεκτομή

Η Γιώτα Τζανίδου με το ταλέντο της γεμίζει χαρά και αισιοδοξία τις γυναίκες που αναμετρήθηκαν με τον καρκίνο και βγήκαν νικήτριες 

Τα τατουάζ διακοσμούν το σώμα με όμορφα σχέδια και χρώματα, ενώ κρατούν ζωντανή την μνήμη για βιώματα και καταστάσεις που επιλέγει κάποιος να αποτυπώσει πάνω του ώστε να μην τα ξεχάσει ποτέ. Συχνά, όμως κάποιοι επιλέγουν να κάνουν ταταουάζ για να καλύψουν πληγές του σώματος και της ψυχής.

Η Γιώτα Τζανίδου, έχει φτάσει τα τατουάζ σε άλλη διάσταση, αφού με την δουλειά της απαλύνει τον πόνο της ψυχής. Η Χανιώτισσα tattoo artist, έχει επιλέξει να ασχοληθεί με την τέχνη του τατουάζ γιατί αγαπά τα τατουάζ, ενώ της αρέσει να σχεδιάζει και να ζωγραφίζει πάνω στο ανθρώπινο σώμα. Εδώ και λίγο καιρό η Γιώτα, προσφέρει δωρεάν, τατουάζ στην θηλή και στην άλω, σε γυναίκες που έχουν δώσει μάχη με τον καρκίνο.

«Οι γυναίκες μετά από την εγχείρηση συχνά νιώθουν, ακρωτηριασμένες καθώς πιστεύουν ότι το στήθος είναι από τα πιο θηλυκά στοιχεία πάνω τους. Έχω επιλέξει λοιπόν να βοηθάω αυτές τις γυναίκες ώστε να νιώθουν και πάλι ολοκληρωμένες και να βλέπουν την ζωή με αισιοδοξία. Σίγουρα δεν μπορώ να θεραπεύσω το σώμα της κάθε γυναίκας, όμως συμβάλλω ώστε να απαλυνθεί ο πόνος στην ψυχή.  Οι γυναίκες αυτές ντρέπονται για το σώμα τους, για τις ουλές που φαίνονται και που το στήθος τους δεν είναι όπως πριν.  Μετά λοιπόν, από σκέψη και παρότρυνση του συζύγου μου, αποφάσισα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο είδος τατουάζ» αναφέρει η Γιώτα.

nippletattoo 2

nippletattoo 2

Τι ακριβώς είναι το τατουάζ στην θηλή/nipple tattoo

Είναι ο επαναχρωματισμός της θηλής και της άλω, ο οποίος γίνεται μετά από χειρουργείο μαστεκτομής και αποκατάστασης, εφόσον ο γιατρός έχει δώσει την έγκριση για τατουάζ στην συγκεκριμένη περιοχή, με γραπτή βεβαίωση.  Όπως τονίζει η Γιώτα, η διαδικασία για κάθε θηλή διαρκεί περίπου μία ώρα και δεν είναι καθόλου επίπονη.

nippletattoo 1

nippletattoo 1

Πηγή φωτογραφιών: Google

Ιστορίες που συγκλονίζουν

Στην συνέχεια της συζήτησης μας, ρωτάω την Γιώτα, αν έχει ακούσει ιστορίες που την έχουν σημαδέψει κατά τη διάρκεια των τατουάζ. «Η κάθε γυναίκα, έχει και μία θλιβερή ιστορία να διηγηθεί, αλλά αυτό που συχνά με συγκλονίζει είναι η αντιμετώπιση που εισπράττουν από τον γύρω κόσμο και από κάποιους γιατρούς. Υπάρχουν γυναίκες που ανέφεραν, ότι δεν τους έδωσαν την απαραίτητη σημασία, καθώς, θεωρούσαν ότι πρόκειται για επέμβαση ρουτίνας.

Κάποιες από αυτές,  έχουν κακές ουλές, ενώ μία γυναίκα, μου είχε πει χαρακτηριστικά, ότι όταν παραπονέθηκε στον γιατρό της για την ουλή, εκείνος της απάντησε «δεν φτάνει που σε γλύτωσα από το θάνατο, εσύ κόλλησες στο σχήμα της ουλής». Η Γιώτα, μέσα από την δουλειά της θέλει να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, τονίζοντας σε όλες τις γυναίκες, ότι δεν πρέπει να το βάζουν κάτω καθώς η ψυχολογία είναι το Α και το Ω. «Χρειάζεται πείσμα, να παλέψεις όχι μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για την οικογένεια σου και όσους σε αγαπούν».

Όποια γυναίκα ενδιαφέρεται για τατουάζ θηλής μπορεί να επικοινωνήσει με την Γιώτα μέσω της σελίδα της στο facebook: Tattooholic.

55875263 260978721509683 9219706548555612160 n

55875263 260978721509683 9219706548555612160 n

Η Γιώτα Τζανίδου

Πηγή : flashnews.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *