Χιόνια και στην Πάρνηθα – Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του τελεφερίκ, πού χρειάζονται αλυσίδες

cf87ceb9cf8ccebdceb9ceb1 cebaceb1ceb9 cf83cf84ceb7cebd cf80ceaccf81cebdceb7ceb8ceb1 ceb4ceb9ceb1cebacebfcf80ceae cebacf85ceba
facebookparnitha

Έντονη χιονόπτωση στην Πάρνηθα με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Πάρνηθος, και στα δυο ρεύματα, στο ύψος του τελεφερίκ. Αναλυτικά όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω κακοκαιρίας.

Ένα ακόμα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να «χτυπήσει» την Ελλάδα, ειδικότερα το Σαββατοκύριακο, φαίνεται ωστόσο πως οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι χιονοπτώσεις σε αρκετές περιπτώσεις ήρθαν νωρίτερα. Χαρακτηριστικό είναι πως υπήρξε έντονη χιονόπτωση και στην Πάρνηθα κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ενημέρωση της τροχαίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Πάρνηθος και στα δυο ρεύματα, στο ύψος του τελεφερίκ. Ενδεικτικό είναι και το παρακάτω βίντεο, από τη σελίδα του καταφύγιου στο Μπάφι, στο Facebook.

Διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει και στη Μαγνησία, συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Χανίων-Κισσού από τη διασταύρωση στις Αγριόλευκες Πηλίου μέχρι τη διασταύρωση με την εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς.

Περισσότερα σε λίγο…

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.