Χρήστος Βασιλόπουλος: Είχε ο Έλληνας ηθοποιός σχέση με τη Σάρον Στόουν;

cf87cf81ceaecf83cf84cebfcf82 ceb2ceb1cf83ceb9cebbcf8ccf80cebfcf85cebbcebfcf82 ceb5ceafcf87ceb5 cebf ceadcebbcebbceb7cebdceb1cf82 ceb7
xristos basilopoulos

Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος φαίνεται πως έχει να πει πολλές ιστορίες με συνανδέλφους του από τις ΗΠΑ…

Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δοκίμασε την τύχη του στις ΗΠΑ, φαίνεται πως γνώρισε αρκετούς αστέρες του Χόλιγουντ όσο διάστημα ζει στο Λος Άντζελες.

Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας, καθώς η σύντροφός του χάρισε το πρώτο του παιδάκι, τον πανέμορφο Απόλλωνα.

Από την μακρινή California, ο γοητευτικός ηθοποιός θα μιλήσει για τη ζωή του στη νέα εκπομπή του Alpha, «Ιστορίες του Χόλιγουντ» με τον Γιώργο Σατσίδη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ρωτά τον Χρήστο Βασιλόπουλο για τα πρώτα του χρόνια στις ΗΠΑ, πριν γνωρίσει τη γυναίκα του Sarah και αποκτήσουν οικογένεια.

«Έχω μάθει μια ιστορία για μια γυναίκα που έχει γίνει διάσημη επειδή κάποτε κρατούσε έναν παγοκόφτη», λέει ο Γιώργος Σατσίδης, φωτογραφίζοντας με τον τρόπο αυτό την Sharon Stone και τον ρόλο της στην κλασσική δραματική ταινία “Βασικό Ένστικτο”.

[embedded content]

«Δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες, αλλά έχω ζήσει πάρα πολλά η αλήθεια είναι, τα όνειρά μου έχουν γίνει πραγματικότητα», απάντησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, χωρίς να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει την πληροφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ