Χρήστος Μάστορας για πόλεμο στην Ουκρανία: Τραγουδά το «Imagine» και κάνει έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια

cf87cf81ceaecf83cf84cebfcf82 cebcceaccf83cf84cebfcf81ceb1cf82 ceb3ceb9ceb1 cf80cf8ccebbceb5cebccebf cf83cf84ceb7cebd cebfcf85cebacf81
xristos mastoras

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει συγκινήσει και κινητοποιήσει πολλούς καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος ζητά από το κοινό του στα social media να στηρίξουν όσους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους εξαιτίας των εχθροπραξιών.

Ο διάσημος τραγουδιστής και κριτής του X-Factor έκανε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για ένα βίντεο με διάφορες φωτογραφίες από το βομβαρδισμένο τοπίο στην Ουκρανία και τα θύματα του πολέμου. Στο βίντεο μάλιστα ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά το «Imagine» του Τζον Λένον. 

«Στηρίζουμε τους Ουκρανούς πολίτες και πρόσφυγες σε αυτόν τον άδικο και παράλογο πόλεμο που ξεκίνησε η Ρωσία» αναφέρει ο Χρήστος Μάστορας, στην λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram. «Βοηθάμε όσο μπορούμε, κάνοντας έστω μία μικρή ή μεγάλη δωρεά σε οργανώσεις που βρίσκονται στο πλευρό των Ουκρανών», προσθέτει. 

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ