Χρήστος Μενιδιάτης: Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής, η σύζυγος και τα παιδιά τους

cf87cf81ceaecf83cf84cebfcf82 cebcceb5cebdceb9ceb4ceb9ceaccf84ceb7cf82 ceb8ceb5cf84ceb9cebacf8ccf82 cf83cf84cebfcebd cebacebfcf81cebf
menidiatis

Θετικός στον κορονοϊό αποκάλυψε πως είναι ο Χρήστος Μενιδιάτης, λέγοντας πως όλη η οικογένειά του κόλλησε Covid. Σημείωσε, δε, αστειευόμενος πως «μόνο τα έπιπλα στο σπίτι δεν έχουν κορονοϊό».

Ο γνωστός τραγουδιστής, Χρήστος Μενιδιάτης είπε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ότι τόσο η σύζυγός του, Νάνσυ Μπίσια, όσο και τα τρία τους παιδιά μολύνθηκαν με κορονοϊο: 

«Έχω κορονοϊό εγώ και όλη μου η οικογένεια. Και η σύζυγός μου, και τα τρία μου παιδιά. Φοβάμαι ότι μόνο τα έπιπλα στο σπίτι δεν έχουν κορονοϊό. Εγώ εδώ και 10 ημέρες έχω νοσήσει, χωρίς σχεδόν κανένα σύμπτωμα, και η σύζυγός μου και τα παιδιά μας ασυμπτωματικοί. Το περνάμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Έκαναν τα παιδιά μου rapid test. Εγώ έκανα βήχα, λίγο έντονο, για μία ημέρα και επειδή κάποιοι φίλοι μου με ενημέρωσαν ότι είχαν κολλήσει, γι’ αυτό προχώρησα στο test» είπε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

[embedded content]

Όπως είπε πρόλαβε και έκανε και το τρίτο εμβόλιο και έτσι είχε μόνο λίγο βήχα. Σημειώνεται πως ο τραγουδιστής μίλησε και για τις αντιδράσεις που φιλοξενούν μουσικές παραστάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ