Χρήστος Χρυσάφης: Ο τραγουδιστής με τα σημάδια στις παλάμες που θυμίζουν τις πληγές του Εσταυρωμένου

cf87cf81ceaecf83cf84cebfcf82 cf87cf81cf85cf83ceaccf86ceb7cf82 cebf cf84cf81ceb1ceb3cebfcf85ceb4ceb9cf83cf84ceaecf82 cebcceb5 cf84ceb1
xrysafis 2

Εδώ και χρόνια, ο τραγουδιστής Χρήστος Χρυσάφης, ζει κι εργάζεται στο Ισραήλ. Στους Αγίους Τόπους βρήκε ό,τι έψαχνε.

Ο Χρήστος Χρυσάφης μίλησε στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha για τα σημάδια στα χέρια του, που προέκυψαν όταν μια εβδομάδα μετά τη βάφτισή του κάηκε και τα σημάδια στις παλάμες του θυμίζουν τις πληγές του Εσταυρωμένου.

Σε ηλικία πέντε ετών πέρασε από πάνω του αυτοκίνητο, χωρίς καν να τον τραυματίσει!

«Η μητέρα μου, όταν ήταν έγκυος σε εμένα έβλεπε ως όνειρο έναν ηλικιωμένο που θα δώσει το όνομά του στο παιδί της γιατί θα περάσει πολλά ατυχήματα. Μία εβδομάδα μετά τη βάφτισή μου, έκαψα τα χέρια μου και έχουν πάρει το σχήμα από τη Σταύρωση. Έχω ακόμα ένα σημάδι εκ γενετής που μοιάζει με το σημάδι που είχε ο Χριστός στον σταυρό από τη ξιφολόγχη. Επίσης, όταν ήμουν πέντε χρονών πέρασε ένα αυτοκίνητο από πάνω μου και δεν έπαθα τίποτα. Είχα ροδιές πάνω στο σώμα μου και την επόμενη ημέρα στο νοσοκομείο, όπως μου είπαν, τραγουδούσα Λευτέρη Πανταζή» ανέφερε ο τραγουδιστής στο T-live.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια, αναφορικά με την πίστη του: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που πάνε κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Από μικρός ήθελα να έρθω στο Ισραήλ και αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω πριν πέντε χρόνια λόγω της δουλειάς μου. Το προτείνω σε όλους να επισκεφθούν τους Αγίους Τόπους.

Αυτή η ενέργεια που παίρνεις, όταν μπαίνεις στο ναό είναι απίστευτη. Δε θυμάμαι να το έχω νιώσει πουθενά αλλού, σε καμία άλλη στιγμή της ζωής μου. Τη στιγμή που μπαίνεις στον ιερό ναό είναι απίστευτη η ενέργεια που παίρνεις».

Δείτε όλα όσα είπε

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ